hvala sad radi![]()
ali sad imam novi problem: rotateme mi je u mobitelu u programi,ali kad ga idem otvoriti nece, nista se ne dogadja
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
molim da mi netko potpise ir remote by psiloc i mobiola aplikacije IMEI
ako moze na mail mmenalo@net.hr
Zadnji uredio Ico : 06-02-2008 u 00:05 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Zdravo! Evo problem je slijedeći, htio sam si staviti na mob IRemote,Rotate me i FullScreenCaller...,ali komp mi ne želi pokrenuti onaj DevCertRequest..neznam zašto,pa si nemogu potpisivati aplikacije.
Vidio sam neke postove iznad,pa,ako mi netko može za ta 3 programa izraditi certifikat da mi radi i staviti tu ili mi ga poslati na mail? Radi se o Nokiji N95
Hvala!
Pozdrav,
jel može i meni certifikat
IMEI
Hvala
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 17:02 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
jedna napomena za sve koji traže da im se aplikacija potpiše
ovo piše u prvom postu, ali pošto svi ne gledaju temu od početka, evo još jednom
Svaki post u kojem netko traži da mu se potpiše neka crackana aplikacija, će biti obrisan. pa ako vam treba certifikat, onda samo napišite model mobitela za koji vam treba certifikat i IMEI (za koji vam treba certifiakt).
Trebam Cretifikat
Nokia E50 IMEI
Thnx
Zadnji uredio Ico : 08-02-2008 u 12:57 Razlog: meknut IMEI. već postoji certifikat za taj IMEI
za isti mobitel si već jednom tražio certifikat (5.8.2007.g)
i uplodao sam ti ga na rapidshare.
evo još jednom taj post
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=635108&postcount=10
u tom postu ti je link za taj certifikat, a link je još uvijek aktivan...
samo, certifiakt ti je u *.html formatu, pa si možeš promijeniti ekstenziju u *.cer.
Pa onda smo vrati datum unazad par dana...
tvoj certifiakt traje do 5.2.2008. (a nakon toga kada potpišeš apliakciju prilkom instalacije trebaš vratiti datum između 5.8.2007. i 5.2.2008.god)
a stvarno misim da ti nebi trebao biti problem vratiti datum na mobitelu par dana unazad...![]()
Vidi fakat radi, THNX, Nisam znao da to funcionira tak!!
Za sve one kojima kao i meni nije radio onaj devcertrequest,našao sam na netu ovaj i radievCertRequest_2.1.1
https://www.symbiansigned.com/DevCertRequest_2.1.1.exe
Nikako ne mogu ništa napraviti sa http://www.symbiansigned.com/ pa ako bi netko zna ili mi može izdati certikate za mene i mog prijatelja. IMEI1:
IMEI":
Pozdrav!
Zadnji uredio Ico : 11-02-2008 u 15:31 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
http://www.bysamir.fr/rotateme/ na kraju stranice je program kojeg treba signati,,,, molim da mi neko singa plsplspls.... IMEI :
Zadnji uredio Ico : 11-02-2008 u 15:33 Razlog: zahtjev napravljen, imei izbrisan, uskoro će biti certifikat gotov
znači, do sutra, ništa od certifikata.New Open Signed Developer Certificate request
Developer Certificate creation on Symbian Signed is temporarily disabled due to technical issues. We hope to fix this however a fix will not be available until Monday 11th Feb. We apologise for the inconvenience.
@superior: napravio sam zahtjev za certifikat, još ga samo treba "provuć" kroz symbiansigned stranicu... a kao što vidiš, od toga danas ništa...
p0z...
koristim n95 8gb ne mogu se regaat na sajt pa ako moze neko potpisat za mene...hvala velika
Link za download fajla : http://bysamir.fr/rotateme/
IMEI :
RotateMe
hvala velika
Zadnji uredio Ico : 11-02-2008 u 15:32 Razlog: zahtjev napravljen, imei maknut, uskoro će biti i certifikat
Evo certifikata
Oba su u istom paketu. certifikat za 1.IMEI je superior_1, a za drugi superior_2
@denis i samotebevolim: certifikate bi trebali dobiti tijekom dana, jer nešto zahebava stranica...pa nemogu uploadat zahtejeve...
PS: aplikacije probajte sami potpisati jer stvarno nije teško... tako da se naučite i sami potpisivati aplikacije
pozz trebam certifikat za N95
IMEI ............
thanx
Zadnji uredio Ico : 14-02-2008 u 10:16 Razlog: IMEI maknut, certifikat u izradi...
fakat bi naucio jer znam da nije tesko...al nemogu se regat na symbian stranicu jbg...neznam koji mail bi prihvatio :S
ma nisam mislio na cijeli postupak, nego od koraka kad imaš certifikat pa nadalje...
od certifikata još ništa...
znači, tek sutra u 9h bi trebala proraditi stranica...New Open Signed Developer Certificate request
Following the re-enablement of Developer Certificates (Open Signed) this morning we have continued to have issues with our hardware. Developer Certificate creation has been disabled temporarily again (15:00 UK Time 11th Feb) and will be re-enabled on 12th February at approximately 08:00 UK Time. We apologise for the contining problems, this measure has been taken to ensure that the site is stable for Express and Certified Signed submissions.![]()
Pozzzz svima! Nova sam u ovim symbian vodama ,pa molim ako neko moze da mi posalje certifikat za N 95 IMEI ............... za RotateMe.
Da jos jeno pitanje,da li taj certifikat mogu koristiti i za druge aplikacije?Izvinite na smaranju i hvala![]()
Zadnji uredio Ico : 14-02-2008 u 10:16 Razlog: IMEI maknut, certifikat u izradi
Evo i ja bi zamolio ako neko moze da mi napravi certifikat za N80
IMEI:
unaprijed hvala
Zadnji uredio Ico : 18-02-2008 u 15:48 Razlog: IMEI maknut, uskoro će certifikat biti gotov
Bookmarks