Yebiga onda treba staviti disklejmer, što se u govornoj radio reklami naravno ne radi. Dakle ako kaže, navodim, "SVI vip.me korisnici" više nemamo šta raspravljati, lažno reklamiranje...Izvorno postao gog
Stanje je slijedeće!
9,91 za aktivaciju!
0,25 lp za uspostavu poziva prema svim brojevima izuzev friends broju!
VIP.friends broj besplatan!
Unos i prva promjena friends broja besplatna, svaka daljnja promjena se naplaćuje 24,40 kn!
TopUp korisnici već koriste najpovoljniju tarifu od 1,91 kn prema ostalima i 0,91 kn prema VIP-u!
Što se tiče 1 100 minuta, oni vam to NEĆE naplatiti, moraju se osigurati nekako za ljude koji zloupotrijebe tu uslugu, a to su svi koji zovu samo i isključivo besplatan broj i nikoga drugoga...
Znači, friends broj je besplatan!
Nadam se da sam bio jasan, ako treba još kaj, slobodno pitajte!![]()
Yebiga onda treba staviti disklejmer, što se u govornoj radio reklami naravno ne radi. Dakle ako kaže, navodim, "SVI vip.me korisnici" više nemamo šta raspravljati, lažno reklamiranje...Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel još aktivna ta akcija?
da........
----------Sony Ericsson----------
Naravno da je...koristim je već nekih po godine...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
kako to funkcijonira koliko moraš ubaciti mjesečno para???Molio bi objašnjenje!
Ugl dodaš neki broj na frends,i pošalješ poruku sa sadržajem 0kn na broj 991 i pričekaš dok ti ne dođe potrvrda o aktivaciji,košta 25kn mjesečno+naknada za uspostavu pouiva mislin 25lp
eto da vas "razveselim" dobio sam danas poruku od vipa.....
koja glasi:
"Od 3.3.08. Vipme opcija Vip friends 0kn uvodi nakn.za uspostavu poziva prema Friends broju od 0.25kn.I dalje uzivajte u razgovorima po cijeni od 0 Kn/min. VIP"
sta rec?? lopovi.... samo sam ceko taj da kad ce to uvesti.... znao sam da suali ne tolko....
stvarno mi nije jasno da im nije dosta ti 25/30kn koje uzimaju svaki mjesec i sad ce na ovome jos uzimati 30-ak kn mjesecno....strasno.... mislim da bi sad mogo ovaj broj lagano prebaciti na tele2 iako vec imam telca...kolko znam kod njih se ne naplacuje naknada za uspostavu kod mukte broja....valjda oni nece to uvest....
evo i sluzbene objave...(na dnu stranice)
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22261544&idnews=359176
hmmm,al jel na pretplati ostaje isto????bez naknade i bez uspostave???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
To nam je najbolji poklon od Vipa..... Sada sam definitivno odlucio da odlazim od ove lopovske/ deračke / idiotske mreže, A koristim je vec 8-9 godina.... Hvala svinjama iz Vipa....
....
Zadnji uredio Moby : 08-02-2008 u 23:12
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kolko znam na prepaidu za 60kn možeš dobiti paket od 1500min prema 091 i neovisno kad ga potrosis za 60kn mozes uzeti novi i unutar istog mjeseca...valjda se tu nista nije promijenilo
After all...
ja cu sad to ukinut, radi ovoga sam samo i imala taj vip... izgleda da cu sad malo na mukte tele2!
dok i to ne ukinu![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
sranje,sta reci, po meni je isplatljivije onda biti mozda na 60 tarifi za sve vip korisnike, iako je i to jako skupo..mislim 60kn..hello... to ti opce dode na 100 s tim uspostavama, a ovo 30kn lako dode do 60 s uspostavama. ipak tele2 se uzima ja mislim.
pitanje, jel tele2 naplacuje pozive preko 500minuta kao vip preko 1000 ili ne?
Zadnji uredio khideg : 13-02-2008 u 14:31
da, naplacuje se
iPhone 5s 16 GB
Ajde mi ljudi recite koja bi mi sada opcija bila najbolja. Zovem 10-20 puta dnevno jedan te isti broj te s tim brojem imam 3500-4000 min mjesecno.
??
....
3500-4000 min.? A ja mislila da ja puno pricam i to u vezi na daljinu..Za 3000 min. ti trebaju dva broja pa onda ukljucis vip.friends na VIP-u i mukte broj na tele2 i pazis da za dulje razgovore zoves s VIP-a, a ove krace, je li, s tele2..i cura/decko/prijatelj ti treba 2 broja, dakako..to je najjeftinija varijanta po meni..
P.S. Sad vidim da i imas vise brojeva pa ti to ne bi trebal biti problem..![]()
Zadnji uredio Blue : 13-02-2008 u 15:46
Daj okreni taj ringispil u mojoj glavi..
Bookmarks