nasao asm na forumu gde jedan korisnik kaze da n82 krcka nevidjeno i da je plastika strasno nekvalitetna??pa jel on ima neku drug n82 il je to istina?
N95
N82
Istina,da,ali se Nokie većinom počnu rasklimavat i puno prijeIskreno,ja sam alergičan na raznorazna škripanja i pomicanja mobitela tako da ne bih mogao s tim živjeti... Onaj kojem je svejedno kakva je izrada mobitela,blago njemu,i ja bih volio da sam takav,ali nažalost nisam
![]()
nasao asm na forumu gde jedan korisnik kaze da n82 krcka nevidjeno i da je plastika strasno nekvalitetna??pa jel on ima neku drug n82 il je to istina?
hvalim je i ja... ko voli slide n95 8gb
ko voli kendibar definitivno N82... nema šripanja
A ne znam,imao sam N73 koja mi je skripala da boli glava,svaki pritisak skriiipNevjerojatno,sad sa N95 jos nemam apsolutno nikakvih problema,slide nema lufta,nista ne skripi,made in Finland rules
![]()
mob izgleda ko da je od aluminija, a i tak se ponaša... ni trunke šripancije
ja mislim da je kod ova 2 telefona presudan ISKLJUCIVO izgled,jer ovaj ima xenon a losiji ekran,dok n95 ima bolji ekran a losiji blic,tako da jedan drugi neutralisu po nedostacima,i naravno 8gb interne memorije po meni velika prednost,nekom npr to ne treba uposte.s toga ponavljam,moje misljenje je da ce u ovoj igri presuditi izgled,jer meni je recimo jedan od ubedljivo najruznijih ikada proizvedenih telefona od nokie -n82 ,dok je nekom to n95...znaci stvar ukusa ipak
zato Nokia lukavo igra i u razlicitim kucistima prodaje skoro identicne mobitele.
razlike su male.N95 8gb je karakteristicna po 8gb memorije i crnom kucistu,N82 po ksenon blicu,a N95 po raznim varijacijama boja i cinjenici da se prva pojavila u prodaji i time stekla odredjenu prednost.![]()
eh rekoh da mi je n82 najruzniji tel na svetu,ova slika mi menja tu misao
i nije fotoshop
Off: Ja sam imao Siemensa CF75 2 god, a isto sa mobitel freak.
Imal sam ga zato jer je bio izdržljiv, kvalitetno napravljen, i jednostavno dobar.
A možda i nisu svi financijski sposobni da mjenjaju mobitele ko gaće...
On: Za mene je 8 GB prepuno, onda bi radije N82, jer mi izgled ne igra bitnu ulogu...
Ovaj crni n82 izgleda ko monstrum i uopce nije ruzan,izgleda prebrijano i bolje od n95 8gb (subjektivno)
Vise mu to nije prednost. Tu prednost preuzima N82 zbog hot-swap
http://www.soft-division.co.yu/cms/i...id=3&Itemid=30
Zadnji uredio popac86 : 07-02-2008 u 03:17
N95 8gb vise uopce nema prednost u memoriji jer vec su sad dostupne kartice od 8gb,a uskoro i od 16 gb. N82 je u startu jeftinija pa je onda sve jasno..
pa nisam valjda odlepio da dam 100evra za karticu...i ko zna kako se ponasa sa tom karticom,ipak je drugo flash memorija a drugo kartica...
Mene n82 jako podsjeća na sagema x-6, što nikako nije dobro!
Jako ružan telefon.
Ona crna boja gore ga izvlači u struku![]()
Україна
Nije mi bas najbistrije zasto ljudi uopce usporeduju N82 i N95 8Gb,normalno da je N95 8gb bolja po svemu osim sto nema Xenon flash,ali je tu zato enormna razlika od 0.4 incha u ekranu sto mu je po meni i stvar u kojoj najvise sisa N82,ekrani su jednostavno neusporedivi.I oznaka modela govori da je N95 8Gb trenutno "flagship" Nokijine ponude,barem dok ne dode N96.![]()
samo ću reć onu narodnu:
Svaki cigo svoga konja hvali...
ja bi rađe uzeo N82, nego N95 (8GB), jer su im mogućnosti iste. a pored toga, n82 ima bolju bateriju te se na klima (jer nema slide) a ima ksenon
A na displeyu od 2.4" se sve dobro vidi... (pošto je iste veličine i kod N73, a imam mob koji ima isti displey kao i N95 8GB, pa znam šta pričam)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel itko zna kad če n82 izac u prodaju i kolka ce mu bit cijena..?
I ja bi radije uzeo N82 kada bi vec kupovao ali pošto još nisam ni jednog ni drugog držao u rukama možda bi ipak to presudilo... Ali za sada mi je N82 u prednosti jer nema slide, ima xenon, baterija....
Ma ja mislim da je ovo glupo prepucavanje,ovo su stvarn 2 vrhunska modela i mislim da se ni sa jednim ne može pogriješiti... Onaj kome treba više za fotografiranje ili jednostavno više voli candybar mobitele uzet će N82,onaj tko želi veći ekran i nisu mu toliko bitne fotografije i više voli slidere uzet će N95...
EOD
Bookmarks