Ima slucajeva da sve przilice ne podrzavaju sve medije,tako da savjetujem da pokusas s nekim drugim medijem...
Riječ je o NEC DVD RW 3520A ATA prižilici. Pržila je sve normalno do pred par dana. Probao sam pržiti s njom na DVD (Traxdata DVD-R 16X) i nije htjela. Ubacim DVD i nero mi kaže neki error da nemože pržit i izbaci ga van. Znate li rješenje za ovaj problem? Možda flashanje uređaja?
Ima slucajeva da sve przilice ne podrzavaju sve medije,tako da savjetujem da pokusas s nekim drugim medijem...
ne podržava taj medi...recimo moja nec 3500a neče na maxtorove cd-e/dvd-e pržit...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
kako ne, tu piše da sve podržava
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=12314
![]()
A koliko ti je stara ta pržilica? Recimo,imam istu takvu,stara je pola godine..I unazad nekoliko dana isto...Jel si probo kak ti čita cD,DVD-e? Moja recimo,nikak....Riješenje; Brand New One! Treba
Da i sad vidim,još veći vrag,imaš VIstu....van s tim...
ma pustimo vistu van ove priče...
moja je iz 2005., čita cde i dvde bez problema
čak sam siguran da ju treba flashat samo ja neznam s čim i kako...![]()
Uzmi npr verbatim,sony,tdk,maxell,benq,lg,kvark,memorex.... ..
Probaj s nekim drugim proizvodacem. Kad sam ti rekao da ne podrzava sve medije,dogodi se da ponekad i proizvodac igra ulogu...
problem je rješen. ipak je trebalo samo flashanje. NEC je sam izbacio program za to i firmware mi je upgradean s 1.0.1 na 3.14 i prži na spomenute traxdatine DVD-e
daj mi neki mail na koji da ti pošaljem prog da ne tražim sad po netu...
nema ti mudrosti velike, stisneš samo flash i onda isključiš komp pa ga ponovno uključiš i gotovo. prži ko nova
E Hvala ti na trudu!!![]()
Ništa, javi dal šljaka
Ajde kad ste vec oko toga,ima li kakav opci tutorial ili objasnjenje kako doci do flasha i kako flashati. Imam na starom kompu LG CD-RW przilicu,i na novom Pioneer DVD/RW przilicu,pa me zanima kako malo to uputit gdje nac noviju verziju flasha i kako flashati... THX!
Bookmarks