KOji je kod za reset baterije na u700?
e exotica daj mi reci gdje da to skinem i koji mi sve programi trebaju da ubacim patch i koji alat!hvala puno
Mess with best,die like a rest!!!
KOji je kod za reset baterije na u700?
Bok ljudi jel mi ko moze reci koji kod moram ukucat u mob da mi se pojaca zvucnik jer se jedva cuje.....
Mob je U700.
koji je kod za status baterije za d900?ovi kodovi na prvoj stranici mi ne rade...
imam i ja jedno pitanje ako mi možete pomoči radi se o modelu e900 kada želim izbrisati imenik s telefona traži me šifru (standardna je 0000) neznam, dali sam je ja mjenjao ili.. ali stvar ne šljka stalno govori šifra netočna. resetirao sam mob kodom *2767*3855 # FULL RESET i opet isto. dali se to može ikako rješit ? e sad nebi želio da moram fleshat mob ili nešto slično! unaprjed hvala na pomoći
#7465625*746*Code# = Disables SIM lock
da li tko zna code za d900,
jel mozda postoji kod da se poniste šifre na mobu?
stavio sam šifru na sim zakljuvacanje sada samo moja kartica ide tu bez koda a kad stavim neku drugu karticu mi trazi tu šifru a ja sam ju zaboravio...
SAMSNUG SGH E-250
![]()
![]()
![]()
ekipa koji su kodovi za g600? ne paše nista od ovih ostalih...
život je kratak...okus traje....
imam samsung e-250.probao sam ukucat kod *#8999*8378# al mi mob ne reagira.htio sam pojačati zvuk mp3,jel se to može na kaki drugi način i zašto neće ovako??plizzz pomozite!!!!!
Trebam veliku pomoć!!!imam samsung e250 i htio sam si pojačati zvuk s onim kodom al mi neće da uđe u test meni:H/W verzija mi je REV1.3,,mob sam kupio u 12 mj. ove godine,na starijim e250 hoće ući al men neće....ukucao sam kod za full reset pa mi je obrisao IMEI,jel se to može kako vratiti???
probat ću alienware,hvala!a šta ću sa pojačavanjem zvuka,neće da mi uđe u test meni s onim kodom *#8999*8378#
e moze jedno pitanje.. imam samsung e250 i stavio sam si na njega sifru za sms al sam je zaboravio!! jel se moze kak resetirat mob il nes da mogu ponovo normalno poruke slat..
*2767*3855#
Zadnji uredio Alienware : 18-02-2008 u 11:30 Razlog: Opcija "Edit" Ti je stran pojam ?
pozdrav!
imam samsung d900i i dosta tiho zvoni, htjela bih ga pojacati, a ne kuzim se bas u to, sto trebam upisati i gdje nakon onog koda *#8999*8378# ?
Bookmarks