Na Variu ukljucis Internet Sharing (izaberes opciju "Bluetooth PAN" i bluetooth. Na laptopu dodas Vario u bluetooth uredjaje. Zatim Start-->Settings-->Network Connections-->Bluetooth Network Connection i to je to.
Kako bi najlakse spojio moj lap koji ima Bluetooth, Wlan na internet preko MDA VARIO II?
Imam web&walk 1GB na Variu i blesava mi je PCAMCA kartica jer je tamo 512 MB 200 KN ili 4Xskuplje nego na mobu! meni to nema logike...
Ako moj Vario II moze nekako nit spojen na net a da komp ide na net preko Wlan-a to bi bilo bas super.
Ako ne predpostavljam da se moze preko plavog zuba ili kabla?
Trazio sam po forumu ali nisam uspio nac odgovor.
Btw tko nema Skype na MDA Vario II treba si razmislit o toj mogucnosti!
THNX!
Na Variu ukljucis Internet Sharing (izaberes opciju "Bluetooth PAN" i bluetooth. Na laptopu dodas Vario u bluetooth uredjaje. Zatim Start-->Settings-->Network Connections-->Bluetooth Network Connection i to je to.
Da li imas WM6 ili WM5 na Variu?
OK, mislim da WM5 ne podrzava Internet Connection Sharing. Onda mozes koristiti Vario kao standardni bluetooth modem. Kreiras novi Network Connection, connect to internet-->set up manually-->dial-up-->ISP name upises bilo sto, zatim u phone number upises "#99***#1" bez navodnika, user name i password ostavis prazne, Finish. Odes u Network Connections, pogledas properties i ako vec nije izabrano u "Connect using:" izaberes bluetooth over serial. To je to. Meni je radilo preko SE K610 pa nema razloga da ne radi ovako. Naravno, upari uredjaje prije cijelog postupka a Vario ce te jos pitati da li zelis dozvoliti spajanje na Internet preko njega.
Ciao
Bookmarks