Sony Ericsson SO905iCS Cybershot is a handset that’s really built around Cybershot camera.
And this Sony Ericsson Cybershot phone has amazing specs, like 5.1 megapixel camera with 3x optical zoom and 2.7″ Wide VGA 480×864 px 262K color display.
SE Cybershot SO905iCS comes equipped with 5.1 megapixel, 3 x optical zoom lens with 4.5 to 13.5 mm focal length, variable aperture F2.8~5.4 and focusing distance of 3-30cm. The camera also supports 16x digital zoom, multi-point focus with 5 mode auto-focus, high speed and digital imaging Anti-Shake function.
And yes, Sony Ericsson SO905iCS Cybershot is also a phone for GSM/WCDMA networks, with media player, memory card and all other functions high end 3G phone should have. It measures at 113 × 50 × 20 mm and weights 150g.
za sad ih ima samo u japanu
...doći će to i k nama jednog dana
Ovo je već dosta staro...
Mob ima stvarno zvjerske specs,samo mislim,tj skoro sam siguran da neće doć kod nas... A i dimenzije su mu malo veće (i ima 150 g)![]()
nije meni do tezine... ali nevjerujem da ce ovo ikad doci do nas... koliko god dobro da izgledao
###1410989180026
Kada ih nokia pregazi s modelima i ovaj mob ce se kod nas pojavit...
u ovakvom obliku nikad se nece pojaviti.to je model za azijsko trziste i eventualno se mozemo nadati nekoj GSM inačici.
ma ni tome ako dosad nijedan japanac nije došao ovdje zašto bi radili iznimke,to je njihvo trziste koje ima potpuno drukčiju politiku od našeg a kad mi dobijemo nekaj s ovim specs neće dizajnom bit ni blizu a vjerovatno čak ni slider
Bookmarks