Pozdrav ekipo, evo i mene
Evo, baš malo visim ovdje prije nego odem u Samobor na fašnik. Jel bio tko ove godine? Kak je?
a ma forum je zlo..
ne podnasam bas alkohol.. pogotovo mijesanje..
odem frendici na svadbu i citavu noc sam na mineralnoj..
odlucim ne pit, razmisljam o prestanku druzenja s walter wolfom..
i onda odem na okupljanje forumasa, i ubijem se.. ne ono, sto bi se reklo propisno, nego van svih mjerila..
da, bit ce bolje od ponedjeljka.. bogu fala na blackoutima.. nemojte mi popunjavat rupe u memoriji
i da, fakat vise necu pit..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pozdrav ekipo, evo i mene
Evo, baš malo visim ovdje prije nego odem u Samobor na fašnik. Jel bio tko ove godine? Kak je?
Bom Chicka WahWah
...dobar dan ljudi...
...što je Luna, ti to govoriš za korizmu ("neću pit")...ili...
...čekam ručak, nakon toga torta (snajka ima rođendan) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma Ico je postao konstanta na ovom forumu, svi pretpostavljamo da je tu stalno, a kad ga nema onda nam je sve čudno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
poozz gogac, Ico...![]()
kaj radim? ,cistim msn![]()
Zadnji uredio lili : 03-02-2008 u 18:45
došel s pive, malo propuhal auto, idem sklepat jen komp pa pakirung za slav. brod
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kak je nekome lijepo..došao sa pive..i sada ide skroz u SB na pivu....![]()
idem buraza razvaliti u nogometu . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35996&page=25
pjiz ako netko zna taj program
kaj ti treba program da vidiš kolko nekaj ima mikro-nečega???![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Napiši si tablicu tih mjera na papir i voila. Ako to budeš vječito pretvarao na digitronu zakržljat ćeš jer to su elementarne stvari (kao npr zbrajanje i oduzimanje). Vježbaj pretvaranje "ručno", zajebi sve te fore s programima i mobitelima, sutra će ti i digitron izbacivati rezultate u formatu XYZ x 10^-7 pa ćeš se znojiti da to na papiru prikažeš u mikro-nešto. Ista priča kao i za trigonometrijske funkcije koje si negdje pitao
Znam da nije kul znati više od prosječnog srednjoškolca, ali učiš za sebe, a ne za druge. Sutra će ti geek iz razreda uzeti posao jer si ti integrale naučio rješavati u MathematiciŽivot je lijep!
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo me natrag . . .
obadvojica dobila lekciju, sad malo odmora za kompom . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
..pisem nest na trosjedu![]()
Dopisivam se.....![]()
POzz....
Upravo razmišljam da rastavim autić na daljinski i zemem si elektromotor, ili da ga strgam i zemem elektromotor?
Već sam napravil ono prvo.
Ko ima kakvu ideju, kaj da napravim od elmotora,hrpe žaruljica,ventilatora,hrpe žica i 4,5 V baterije?
Bookmarks