Ja sanm sebi mjenjao, stavio sam bio od w810 ali ništa nisam primjetio...![]()
Dajte predložite ovdje neke dobre display drivere za K750/W800. Našao sam neke, ali neznam jel su dobri, pa ih nisam htio ubacivati u mob bezveze, riskirati da moram ponovno flashati main.
I.......što uopće mjenjaju novi display driveri
Znam, display,ali što točno na displayu?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Ja sanm sebi mjenjao, stavio sam bio od w810 ali ništa nisam primjetio...![]()
Ja sam upravo flashao ove: Clara edited W810
i ne vidim nikakvu razliku.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
ja sam bio stavio onaj "display driver edited" al isto nisam primijetio nikakve promjene a i mislim da se ni nemogu postici neke znacajne promjene sa kojim god disp.driverom.
ja sam stavio one blizzove i boje su malo svjetlije i ''zagladjenije'' malo je lijepsa slika .. primjeti se
For the hoven lands...
primjeti se
pogledajte bateriju sa originalnim driverom i sa bliz modanim driverom pa ćete vidit razliku.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ae blizz procitaj PM ! sry moderatorima na offtopicu
For the hoven lands...
Ja sam ubacivanjem ovog drivera primjetio laganu promjenu u kontrastu, ostalo je brijem ostalo isto....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
pa ne mozes poboljsat ono sto je napravljeno takvo kakvo je u ekranu,samo male detalje nadodati i to je to...
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Nekužim koja je svrha od stavljanja novih display drivera kada nema neke značajne promjene.
ne znam ni ja...
znam da sam ja tako sjebo jednom tel mijenjajuci display driver... izgorio mu je od toga konektor za display... tako mi je barem majstor rekao... tako da ja vise to ne diram
###1410989180026
kako moze "izgoriti" konektor ?![]()
lol na ovo "izgorio konektor zbog drugog drivera"
NHF al te fino zavaljao...
moguce je zbog povecane voltaze ako je driver lose napravljen, da mu je izgorio konektor na ploci, morao bi citavu plocu, ili jos bolje citav mobitel uzeti, ako je na displayu onda je citav display otisao.
Ipak mislim da je to nemoguce. Mislim da ne mozes driverom kontrolirati output levele na konektoru pa da toliko povecas izlazni napon.
A i da mozes, prije bi otisla neka aktivna komponenta (chip, dioda, pa i sam display) od konektora.
vjerujte da ni ja neznam ni kako ni zasto... znam samo sta mi je taj majstor rekao... za to... pitao me je odamh da li sam mijenjao display driver... reko sam da... a onda mi je on rekao da je lose odradjen taj display driver i da je radi toga riknuo konektor za display na ploci... neznam kako al je on njeg uspio napraviti nije mijenjao plocu... izaslo me je 60KM... s tim da mi je rekao da mob cuvam od ispadanja tj. od udara...
###1410989180026
Zašto to ne bi bilo moguće.
Evo, na primjer.
Uzmimo jedan mobitel koji ima ekran(bez veze govorim) 5x3cm.
I uzmimo drugi mobitel koji ima 3x2cm.
Za ovaj veći ekran potrebna je jača voltaža, pa onda ako u ovaj mobitel se manjim ekranom stavimo driver od ovog s većim ekranom, iz baterije će ići previše struje i jednostavno će ga spržit.
![]()
aha,moguće...i ja mislim...ja sam stavio od k800i driver pa mi je na ploči priključak sad ujeban...dokazano!!!!!
...reper u duši...
MOJ BLOG
pod "izgorio konektor" se vjerovatno misli na cijeli sklop elemenata na flat kablu (ak se to uopće može tak nazvat), a ne na konektor kao "hrpa vodića"
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...reper u duši...
MOJ BLOG
Najbolje je na prčkati po tim disply driverima jer se može svašta desti, a u ostalom koja je svrha od promjene tih drivera. Nikakva, e pa onda tko hoće spaliti si konektor neka promjeni display drivere.
ja nikad više to ne mijenjam...osim ako utamnjuje sliku jer imam svjetliju sliku nego drugi na mobu...ugradili su mi ekran koji nije original!!!!!!!!!
...reper u duši...
MOJ BLOG
Ma jeste vi normalni....nema to veze sa driverom...ili je udario negdje pa se to desilo il tak nes...ovo su ostalo gluposti...!
Bookmarks