Bitno da si mene ismijao u onom postu za uporabu original nokia umjesto običnog, mini usb kabla
Ajd probaj vidjeti u profilima jesi isključio light effects!?!
naslov sve govori, da li je netko imao problema s tim, od jucer mi vise ta funkcija ne radi, mob je nov star je 10 dana
ledice rade samo kad palim mob, a kod ne odgovorenih poziva i sms-a ne blinkaju tj. ne rade
cisto sumljam da se to moze iskljuciti cackanjem po postavkama
da li je problem soft v.4,71, mada sam probao update 5,50 al ne mogu jer nemam origigi kabal, jucer mi je htio spojiti da se updatea, a danas vise uopće ne prepoznaje telefon, kaze da nije spojen, a fino se vidi da je spojen na pc suite
ne kupuje mi se original kabal za 180kn, jel se moze to vrlo lako rijesiti odlaskom u mobis + da nista ne moram placat
![]()
Bitno da si mene ismijao u onom postu za uporabu original nokia umjesto običnog, mini usb kabla
Ajd probaj vidjeti u profilima jesi isključio light effects!?!
Carpe diem!
![]()
ocekivao sam tebe
jaaao sta bi ja bez tebe...radi naravno
ja stavio da bude iskljucenoa ne znam ni sta sam napravio (tupson)
ajd molim te odgovori mi za ovaj update softa u mobisu
jel moze to tako? dođem, kazem ''dobar dan'' elena me poslala vama, da li se moze kod vas update soft for free
ili da od tebe kabal posudim pa probam sam![]()
Ovako..niti meni (s oriđiđi kabelom) ne radi taj update softwarea.. nosila sam ga u mobis (Os,Radićeva), lik je pokušao i s mojim mobom i s njihovim iz prodaje i neće niti na jednom updejtat ( postojeća verzija 4.71)
Zatim sam zvala Mobis (korisničku podršku u Zg) na što sam dobila odgovor da je možda nešto sa serverom i da pokušam za par dana ponovno..
Pokušavala sam nakon par dana još bar 10 puta i ništa...
Na kraju imam (kao i ti i svi s ovim problemom) 2 opcije;
1. odnijeti u Mobis i čekati mob 2 tj (minimalno, jer mob ide za Zg) što košta 120kn
2. odnijeti lokalnom unlockeru da stavi novi soft za duplo manje love
Nisam još odnijela, ali planiram ga odnijeti lokalnom majstoru da to sredi jer mi se ne da natezati i čekati tjednima mob
Carpe diem!
stvar je u tome sto za sad nemam nikakavih problema sa softom, al sam mislio kad vec postoji taj 5,50 da ga sam updejtam, al sam vidio da nece
nemam nikakv razlog za sad da ga nosim, al sam mislio ono kad vec postoji novi da ga stavim
onda za sad necu nista dirati
...caooo![]()
Meni nije jasno kako tebi piše v 5,5 dostupna??
Kad sam ja pokušavala meni stalno v5,0
Carpe diem!
e jebi...ga sad
ja predpostavljam da mi je skinuo 5,50 kao zadnju verziju pa sam zato napisao 5,50...a mozda je i 5,0
nisam nigdje vidio da je nesta pisalo
kad kliknem na properties kaze file version 2.0.14.0 nesta 17. prosinac '07
slikao bi al mi se trenutno ne da
ni ja ne kuzim
nece ni sa kablom od digitalca ni od v3
al nije mi jasno pa jucer se spojio skinio soft na komp i da cu ga prebacit na mob, ispunio je onu prvu stazu, i na drugoj stao i kenjao nesto protiv kabla
jeb..kabal ko kabal...sta moze biti? po njegovom ne pase mu kabal?
Meni isto dođe na step 2/3 i onda izbaci not supported
Carpe diem!
A jel imaš instaliran PCsuite? Kad prvi put spojiš mob sa kablom na pc, onda Pc suite instalira cable drivere i ostalo. Ako to nije napravljeno, update neće raditi jer updater ne prepoznaje ono što bi trebao i zato zajebava. Dakle, obavezno instaliraj Pcsuite i kad pokreneš update može se dogoditi da ti opet iskoči upozorenje da je pronađen novi hardver bb5, ovo,ono, ali ti se ne obaziri. U tom slučaju i sam postupak updejta može nakratko stati i pitati šta dalje, ali samo klikaj next ili šta već bude. I da dodam, kabel apsolutno ne igra ulogu bio on original ili neki ljevi. Ja imam i originalan i neki od sony kamere i na oba je radilo besprijekorno. Osim toga, da li je telefon kupljen u trgovini kod nas ili je na crno nabavljen? Pitam zato što si rekla da ti pokazuje da je 5.0 zadnja verzija što i je za neka tržišta. Moraš pogledati koji ti je product code tj. da li odgovara našem tržištu. Ovo je kod sa telefona koji su kupljeni u tele2 0551638, a ovo je "čista" verzija 0537626. Ako tvoj kod ne odgovara niti jednom od ova 2, problem ti je riješen promjenom product koda u jedan od ova 2.
I još malo uputa: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=341
Zadnji uredio bpodnar : 02-02-2008 u 18:40
Imam instaliran PC suite i nokia software updater..i sve šljaka do step 2/3... jedino što je prošlo bez ikakve muke je backup podataka s moba koji sam napravila...
Mobitel je kupljen u trgovini u Zurichu..sad sam pregledala kod...moj počinje sa 054...
Pokušat ću sad promjeniti taj kod u ovaj "čisti", pa ćemo vidjeti šta će ispasti..
Hvala puno na savjetu!![]()
Carpe diem!
Jel znaš kako se mijenja kod? Imaš taj program malo niže od onog mog posta sa uputama, pogledaj.
Ma našla sam na početku podforuma, u prvom topicu (http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=160)!
Skinula sam i instalirala taj NSS program, samo mi je baterija na 1/4 tako da sam odustala od ikakvih akcija dok ju ne napunim...
U svakom slučaju javim kako je sve ispalo..drž'te mi palce da ne zeznem nešto![]()
Carpe diem!
Spoji ju na punjač istovremeno i nema frke, nemoraš čekat da se napuni.
Evo promjenila sam kod..sad bi trebala praviti update, al me hebeno strah![]()
Carpe diem!
Ma samo opleti!
evo..probala i opet ništa(opet dođe do step 2/3 i piše kao i prije promjene koda phone not supported)..dođe mi da plačem![]()
Carpe diem!
Sad sam vidio post o symbianfreaka, pogledaj http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=509 . Dakle, malo strpljenja ili nosi onome na box.
Nokia software update news
Nokia 3109, Nokia 3110 Classic, Nokia 5200, Nokia 5300, Nokia 6300 and Nokia 7373 software removed from NSU - 21 January 2008
Due to problems experienced while trying to update certain software with the Nokia Software Updater, Nokia has temporarily removed all software from the products listed above. Other Nokia products are not affected. We will endeavour to enable the software again soon and apologize for any inconvenience caused.
E dakle..ne mogu vjerovati...
P.S. Hvala što si to pronašao!![]()
Carpe diem!
Bookmarks