u, fino, ja dolazim oko 19, ti , brljo se sad javio da dolazi oko 19.. ima nas nadobudnih![]()
u, fino, ja dolazim oko 19, ti , brljo se sad javio da dolazi oko 19.. ima nas nadobudnih![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
OK...budem sačekao. Svratim do šiptara pa uzmem ćevape u somunu dok budem ček'o. Hehe![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kakva najbolja mjesta? Zar ima mjestaaa u Kinder Maxi klubu?![]()
ništa... imam broj od LaLune, Turbo-mace i Wild-boya...
tako da, društvo, vidimo se oko 19h (možda i minutu ranije) negdje kod Maksija...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo i ja sam u 7 tamo... Jel hoce netko da donesem Asus EEE?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jbg ljudi, prevagnula je fešta f kleti pri frendu, tak da nem mogel dojti ovaj put![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Lajv report: luna je na cetvrtom pivu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ebote...izgleda da sam se najranije probudio od ove ekipe koja je "ostala do kraja"
Bilo je pre***eno, što se može vidjeti i na slikama
I da, izgleda da smo tek sad proslavili 5 godina foruma, a ne prije par mjeseciBilo nas je ono...puna aula
![]()
Pa nebi rekao da si se prvi probudio...
ja budan od 6:45...![]()
bilo je stvarno OK...
I mogu samo još jednom ponovit: forum, kakav god da je, nema veze. ali je ekipa je predobra...![]()
![]()
![]()
ja cu samo rec...
boli me glava
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ides jest? ides pit pivu???
imamo li na forumu smjalica koji riga?
nije dobro...
o, nije dobro..
luna ima blackoute. puno njih.
tako da se nisam naljutila, ako i jesam, ne sjecam se da jesam.
pobogu, pa rospaya, moj zakleti ofrumski neprijatelj, mi je sinoc postao valjda najbolji frendkakav ljutnja..
samo mi aspirin dajte, i sve ce bit oke..
Bookmarks