Dali sada mogu instalirati npr. MioMap ili nesto drugo?
Pleas help!
Prije svega pozdrav svima na forumu!
Uređaj je MioDigi Walker C310 i ma instaliranu kartu Cardinale 2.1Hrvatska
Problem je kada ga upalim izbaci mi poćetni ekran gdje imam postavke,mp3,navigacija i cim stisnem navigacija on zablokira.
Probo sam na sd karticu staviti Cardinale 2.1Hr ali nista nece da instalira.![]()
![]()
Molio bih za pomoć ako je itko imo takav problem.Uređaj je kupljen u Zg. prije 4mj. u getrou
Dali sada mogu instalirati npr. MioMap ili nesto drugo?
Pleas help!
Možeš bez problema stavit MioMap v3.3 i koristit karte za iGo.
To sam i ja napravio na C320...
Najprije trebaš unlock-at uređaj da bi došao do win CE, stavit ispravnu verziju MioMap-a (za svoj uređaj, traži na netu) i skinut mape s net-a (ima ih koliko hoćeš, za cijelu Europu, Ameriku...)... Traži mape za iGo....
Jel se može unlockat s pomoću nekog programa?
....
http://img218.imageshack.us/img218/459/screen002bs4.jpg
Evo uspio sam se snaćiiako prije mjesecdana nisam imo pojma o tome.
![]()
![]()
![]()
Cardinale je EU,a u MioMap i Igo ubacivam mape po želji.Zahvaljivam na linku
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Kruki 001 : 23-01-2008 u 00:13
Opet mali problemćić dali se može instalirati na Cardinale EU 2.0 nadgradnja na 2.1 , 2.2 ili 2.3.
Negdje sam pročitao da ti miro29 imaš Cardinale EU 2.0 dali s upoznat s takvim nečim???
Dali se uopče može nadograditi???
Danas sam kupio na akciji u Getrou za 1500 kn c310 s kartom HR i viaGPS 2.0 EU na SD kartici, pa bih sada normalno htio izvući što više od ovog uređaja.
U ovome se uopće ne snalazim, pa vas molim neke kvalitetne linkove i upute za početnike za instalaciju Miomapa v3.3 i ostalih dobrih stvari koje se mogu instalirati.
Unaprijed zahvaljujem
Do isteka zaliha, a ostala su još samo dva iza mene u Sesvetama.
Budite tako ljubazni pa pomozite. Da li se onda na kraju MIO C310 (http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=024586) može koristiti kao običan PDA?
Ono excel, word i slično? Pitam jer mi treba i office i navigacija u jednom uređaju...
Hvala na pomoći...
vidi!
trebas ga unlock-at ,jerbo inace ne mozes doc do windowsa... tj ne mozes pokretati nikakav drugi program...a i pitanje sta ces moci vrtiti na njemu ,s obzirom da je on pna ,a ne pda !!!
ne znam zasto si zapeo za njega?
kad vec trebas sve koristiti, kupi si ppc sa integriranim gps-om, office-om, wi-fi-om... blabla
evo ja imam asus a696 -ima sve i stvarno dobro radi
...imam 3 kartice i koristim iGO plus i adriaroute2.0 i cardinale2.0 EU
![]()
pozdrav
Bookmarks