+600kn je stvarno previse iako je K550 bolji,a KE 800 atraktivniji izbor.
LG na tarifi 48 ili 85(prijenos broja) uz trajni nalog dodje 1 KN, a SE 600KN.
da li dodatnih 600 kn za SE 550 vrijedi dati kad se usporedi sa LG KE800, znaci + i - sto se tice karakteristika i cijene ta dva moba?
Hvala
+600kn je stvarno previse iako je K550 bolji,a KE 800 atraktivniji izbor.
a sta kazes na ostale sa istim uvjetima prijenosa broja
Nokia 6120 695kn
Nokia E50 575 kn
Nokia E65 895 kn
Samsung E740 595 kn
Samsung J600 305 kn
Samsung SGH-X530 165 kn
Samsung U600 795 kn
Sony Ericsson S500i 475 kn
i onda na kraju koje su glavne mane LG KE800?
E JOS DA SAM IKADA KORISTIO Symbian BILO BI DOBRO, A OVAKO NE ZNAM BAS , JEL TO TOLIKO DOBRA STVAR?
A JEL MOZES I MJENJATI DOKUMENTE NA MOBU?
pa mislim otvorim word dokument na mobu i izmjenim ga?
nemam pojma pa pitam
daj malo to opisi ako nije problem, znam da sam ti mozda smjesan, al stvarno nisam nikada uzivo vidio rad sa symbianom
Nemas mi zasto biti smijesan,bit foruma je pomoci ljudima.
Ovako,znaci imas operativni sistem na mobitelu,nesto slicno poput windowsa za kompjuter ali po mojem misljenju S60 operativni sistem je puno stabilniji od windowsa.Prednost tog programa jest u tome sto ti na njega mozes staviti hrpu raznih programa,aplikacija,tema,igara,sto god ti padne napamet.Npr,na mobu imas Flash player,Real player,Adobe reader,zvuci poznato?To je glavna prednost symbiana naspram obicnih mobitela,znaci nece ti mobitel dosadit nakon mjesec-dva dana nego ipak nakon malo duze vremena.Takoder mozes imati vise programa odjednom ukljucenih,tipa slusas muziku,pises poruku te surfas netom u isto vrijeme.Cesta mana symbiana je njegova sporost u radu,pogotovo kad imas dobar postotak zauzeca memorijske kartice,razni manji bugovi itd...Zato sam ti i preporucio 6120c koji je po meni najbrzi symbian ikada,reakcija njegovog sucelja je strahovito brza.
![]()
Bookmarks