To ti je ikona za signal 3G mreže,odnosno ta ti se ikona pojavljuje kad si u dometu 3G mreže
Ne znam zašto ti toliko smeta![]()
Primjetio sam ranije da mi se na nekim područjima kao npr. u splitu,zagrebu ...upali gore ikona desno od signala dok kad sam u svom mjestu te ikone nema... jel netko zana o kojoj je tocno ikoni rijec i sto ona govori te kako je ugasit da se ne pojavljuje osim brisanjem iz maina?
Evo prikaz te ikone:
Hvala![]()
To ti je ikona za signal 3G mreže,odnosno ta ti se ikona pojavljuje kad si u dometu 3G mreže
Ne znam zašto ti toliko smeta![]()
a tako... a eto malo me zivcira al nista ekstra
btw uf koliko sam patcheva ubacio u mob,lol sve sam zivo izmijenio samo me jos zanima ako netko zna ono kad primis sms i kad otvoris pa di ti pise poruka tj slova, pa onda bijela pozadina ja je ocu uklonit tako da dobijem pozadinu theme, sad jel netko zna kako se ta slika tocno zove u mainu da je editiram ili izbrisem
A sigurno si i procitao uputstva od mobitela, gdje je to sve lijepo objasnjeno.
A moram priznat da si stvarno strucnjak za naslove tema... Po tko zna koji put moram ti editirati naslov...
Pa jel toliki problem barem staviti model mobitela za koji pitas?!
BTW, cuo sam negdje da 3G/UMTS nema bas dobru pokrivenost, pa se mobitel stalno prebacuje GSM <-> 3G, i da to stalno prebacivanje dosta trosi bateriju... Jel ima sta istine u tome? Buduci da ionako ne koristim 3G, iskljucio sam to, tj stavio GSM only, ali cisto da znam.
(Necu reci kako se iskljucuje 3G, jer i to pise u uputama.)
Bookmarks