opasan je frajer http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=2375&page=175
opasan je frajer http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=2375&page=175
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ajde pozdrav svima...idem ja.....
Idem jest domaći sušeni špek i kobase....![]()
Eeeee...Adagio for Strings staviti u istu rečenicu sa bilo čime drugim je grijeh...stravota...blasphemy...to je nešto neviđeno...nečuveno
To je Sveti Gral![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Zadnji uredio La_LuNa : 29-01-2008 u 19:58
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E da...baš toPočetna i završna pjesma
Ali na kraju pustit Extended Remix od 8 i pol minuta
Hehe...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pa jedino extended mix i prolazi!! kajgot! u onom od 3 minute prijelazi nisu tako dobri kao u ovom duzem, molit cu, a prijelazi su najbitniji u toj stvari! jer su savrseno napravljeni. bozanstveno. neuporedivo.
i obvezno uvest uz to i ritual, kao sto muslimani imaju kad cuju molitvu sa zvucnika dzamije da moraju kleknut i klanjat se, tako i svi kad cuju adagio moraju plesat. al moraju! i svijet bi bio tako lijep...
(jel mi sad vjerujete da je moguce predozirat se kivijem?!)
došo sam iz škole gorane![]()
![]()
![]()
...kak sam ovo propustio - skidam Just Be...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nakon cijelog dana na faxu, malo se odmaram od svega...
u jutro u 8h pisao kolokvij...
prošlo je jako jako dobro...
a ako i u četvrtak sve prođe kako treba, imati ću razlog više da na sastančiću forumaša ostanem malo dulje i popijem 2 coca-cole...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Danas stigo slomljen s posla,i spavooo do sad :zjev:
Pojeo nest i cackam malo. Moram svakako do 8 do jednog Konzuma jer jedino tamo ima onaj ispodpazušni old spice,i nigdje vise a da je blizu... Kupit cu ih 10... Naporan a...?
Hebem....neki mob....a fali šarafa.....i meni i njemu......![]()
Bok ljudi, mrtav sammm.
Tjelesni mi je noge potrgal!
Ima koja dobra duša tu da mi kaže pomoću kojega programa mogu izdvojiti zvuk iz videa?
E sad ne znam, trebao bi.
Ok...probat ću sada...hvala ti
![]()
došao iz škole, jeo . . .
sad trulim na kompu . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako neradi, onda probaj na malo drukciji nacin, tj video convertirat u mp3...![]()
Bookmarks