program je super...hvala...:8
Upravo sam skinuo i instalirao ovu najnoviju verziju i sve radi bez greške.
PREDATOR
program je super...hvala...:8
imam problem kad mobitel povežem s myphonexploreom nigdje mi ničeg nema kad želim kontakte staviti na komp piše: Obex procotol coud be not intialized OBEX error!! Sto da radim i kako da to popravim??
P.S imam SE w200i
Ok, onda ovako. Pretpostavljam da kada si prvi puta spojio mobitel s kompom tražilo te neke drivere ili su ih Win automatski instalirali. Spoji mobitel kabelom s kompom, pokreni MyPhoneExplorer - File > Options > pod Connections odaberi Search for device. Trebalo bi ti pronaći mobitel i nakon toga klikni ok, pa File > Connect.
verzija 1.6.6
http://www.fjsoft.at/download.php?id=1
MyPhoneExplorer 1.6.6
- Redesigned nearly all symbols
- critical bug from 1.6.5 fixed (if you have installed 1.6.5 this uptade is imperative)
Mi6 Black
meni piše "testiram COM1" i nenađe mi mobitel!a išao sam na traži uređaj
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Skinuo sam ovu zadnju verziju i sve radi za pet.
PREDATOR
kak da namjestim to smeče
pa fino spojis telefon sa PC instaliras drivere ako vec nisi... onda pokrenes program! File pa mislim da ima options.... u svakom slucaju nemoj odmadh na connect!!!
Onda ces negdje naci trazi telefon... naci ce ti telefon i onda ides na spoji i radit ce 100%
###1410989180026
a koje drivere?one što sam dobio sa mobom ili od explorera?pošto od explorera nemam
one koje si dobio uz telefon na CD-eu... ako nemas nije prob imas te drivere na recimo iprotebe.cz ili pak na sek750i.pl
###1410989180026
Ako se spajaš preko BTa najprije spoji serial port,tek onda uparuj mob.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ja sam dao ako ide preko dcu-60 kabla
###1410989180026
ma rješio sam sve!neki driver nije valjo il se nije dobro instaliro
Evo da malo dignem temu...
Izasla je nova verzija - MyPhoneExplorer 1.7 i sad napokon podrzava i UIQ3 mobitele...
Ostale karakteristike:
Vise informacija
- full compatibility to UIQ3-Phones (P990i, P1i, M600i, W950i, W960i, G700, G900)
- read/write access to notes on the phone
- SMS-Chatfeature
- universal filesync with filteroptions
- its now possible to add exceptions in ruled events
- its possible to create a backup also if the phone is not connected (Offlinebackup)
- besides this there were alot of other changes and bugfixes which do not have enought space here
Download
E, da... ja jedno vrijeme nisam koristio taj program (zbog toga sto nije podrzavao UIQ3), sada je moguce slati Flash SMS i Ping SMS, ali neznam od koje je to verzije bilo prisutno...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ima opet nove ikone i sviđa mi se, a pogotovo ovo:
"Filebrowser with cachesystem to minimize datatransfer."- ako je to ono što mislim
Si siguran da se mogu slat ping i flash sms?
Weeee......![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
spojio sam k800 preko usb-a
otisao sam na search device i uredno mi je nasao mob. sa slijedecim postavkama:
COM port: COM5
Baud rate: 921600
OBEX packet size: 4096
i kada probam skinuti slikice sa moba (download) na hard skida se brzinom oko 15kb u sekundi...
nije li to malo presporo?
imam 60Mb slikica i pise mi da ce se to skidati sat vremena...hm?
Probaj malo se igrat sa postavkama...speed ako ima i to....meni je uredno po 220-230 kb/s...
w610 modded totally.....
Bookmarks