prvi glas...a valjda su se smudrili..ak nemaš njihov vodafone evo ti,samo probaj...moze bit-![]()
Prije par dana spajao sam se bez problema sa mobitelom Nokia 6233 na njihov portal u GPRS modu , a otprije 2 tjedna ne mogu pristupiti kategoriji igre niti ući jer kaže mobilni telefon nije podržan.
RTL streaming je isto nedostupan, to mi je radilo prije bez problema sad se link izgubio - nevidljiv je!
Poslao sam mail u podršku i rekli su mi za download igara, da ako nema vodafone softver , nemože pristupiti toj kategoriji.
Osim toga,
Cijenegprs podataka na tarifi start, enormno su skupe, recimo za jednu kontrolu emaila na Gmailu uzeli su mi čak 7 kuna.
Ne znam kakvo je stanje na T-mobile ali kolko vidim tamo je moj mobitel ipak u listi podržanih aparata.
Zna li netko išta o ovome?
Mob. sam kupio u Nokia Shopu jer ne volim kad imam reklame u njemu!
prvi glas...a valjda su se smudrili..ak nemaš njihov vodafone evo ti,samo probaj...moze bit-![]()
a jel imas 50lipa na racunu, jer se naplacuje od negdjeprije????? to se desi kad nemas novaca na racunu pa ne ucita vodafone live do kraja.... mozda je u tome problem....
----------Sony Ericsson----------
mozda samo zele privuci ovime sto veci broj korisnika....![]()
Tako je. Provjeri da li imaš ispravne postavke za mobitel što uključuje i proxy i slične džidžabaje...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ti iz vipa fakat nemaju granice, to kaj naplacuju 50lipa?! pa zasto, zbog cega?....kad na ringtonove i wallpapere zarede i previse.. to im nije neki potez, tako ce samo otjerati ekipu.
bas sam jucer gledao na svojoj n90ici.. nije vodafon pa radi sve kako treba.
Jel može netko staviti link za vodafone live portal? Izbrisao sam ga sada ne mogu naći tu stranicu.
PREDATOR
e to nisam gledao, mislio sam da se nemoze ici na vodafone stranicu.
nece vise niti meni ici u streaming.. ne znam zasto, ovi iz vipa, kao grom iz neba.
-zanima me da li se kilabajti koje potrosite dok se ucitavaju slike dodatno placaju? ..jer sam iskljucio prikaz slika..zbog toga.
Ne bi se trebali naplaćivati,odnosno mislim da naplaćuju samo 50 lipa za spajanje i onda je prijenos podataka besplatanOno što ti naplaćuju ti najave unaprijed (skidanje slika,melodija itd.)
Ma bezveze,ja sam bio na vipu i kad su počeli naplaćivat taj vodafone live portal istog trena sam otišao na tele2 jer je to bilo jedino što me koliko-toliko držalo kod vipa![]()
ma i ja..inace volim koristiti rubriku nogometa..fora je, lepo sve na jednom mjestu, pa se guštam pre neg sto odem spavati.. ali zbog tih bahatih 0.50 lipa nejdem vise tako cesto.. prije sam znao ici nekoliko puta po danu.
onda sam ih hti zeznuti, posto imam symbian, samo sam aplikaciju spustio u pozadinu..no ipak nakon nekog vremena stranica se izgubi.. valjda su stavili nekakav tajming na nju. pederi
A to ti je to...nisu postavke dobre.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jedino ako su promijenili postavke..gledao sam na netu, sve normalno...
Najednostavnije je nazvati sluzbu za korisnike, nemojte se bojati ljudi na tlefonu, oni ce vam pomoci, i odmah cete dobiti odgovor.
Iskreno ja ih se ne bojim nazvati, već se bojim odgovora.
Jednostavno ako mobitel nije kupljen u vip centru sa onim jadnim vodafone softverom, uskraćena su nam prava!
Jednostavno bezobrazno od vipa.
Baš me zanima kakav je taj wap portal u Tmobilea onaj t zones jel imaju oni neki live streaming ili tele2???
ma to bi bilo nevjerojatno, ne vjerujem iskreno da je do toga
After all...
mozda trenutno imaju tehnickih problema.
Po cemu si to zakljucio? Ja se uredno spajam sa 3 mobitela koji nemaju veze sa vipom i vodafone liveom. Na kraju krajeva kakve bi koristi imali od toga. Prvo malo mucni glavom prije nego se pocnes bacat po podu.
Za svaki model telefona mora biti kreiran profil za wap da bi se sadrzaj ispravno prikazivao i da bi mogao naruciti neki sadrzaj. Vrlo vjerojatno za N 6233 nije stavljen profil i tada se desava to o cemu pricas.
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 08-02-2008 u 00:31
dobar grah daleko se čuje
Ako se netko ne moža spojiti, to je definitivno stvar postavki. Međutim, potaknut ovim topicom pokušao sam jednu drugu stvar, a to je preuzimanje sadržaja u telefon.
Trenutno Vipme karticu imam u Samsungu M300 (verzija brandirana TIM, bez radija) i koji god sadržaj pokušam kupiti (dobio bon 100 na poklon) javlja mi da nisam prepoznat kao korisnik (WTF registrirani korisnik sam od 1999.)
Dakle, ovdje se radi o telefonu koji je čak i bio u Vipovoj ponudi, ali svejedno ne ide ništa.
Bookmarks