ja se maloprije rukovao s Lackovićem![]()
ma nije, ne pratim ga inače, samo kad repka igra . . .
ali ovo bi trebalo pustiti onoj đubradi od košarkaša koji su odbili igrati za repku . . .![]()
to je srčanost, kad gledam clip trnci me prođu kolko je pogodio bit svega . . .
to bi trebalo voditi svakog koji predstavlja našu repku, a ne novac i razne druge stvari . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja se maloprije rukovao s Lackovićem![]()
jooooj,,,ja ozbiljan a vi ovako..![]()
Jednom je u školskoj dvorani moje škole bio Mirza Džomba, svi smo vikali "Mirza, Mirza", i on je mahao , ali ni "a" od autograma.
Uhh, žao mi je što sam izgubio papir s autogramom Da Silve, Modrića, Drpića, Ćorluke itd.(Dinamo bio u Vrbovcu, nakantao NK Vrbovec mislim 5:1)
Ahhh, kad sam mislio .... da mi poslije ne bude žal
![]()
![]()
![]()
Već je 11!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
e cek, sjecam se one epizode kad je doso onaj iz buducnosti...i oni su bili negdje gdje je sve skrseno...i arcer je reko da ga vrati nazad, on je onako strasno reko da ga nema di vratiti...i znam da je bio nastavak te epizode...
aj idem skidat 3 i 4 sezonu![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
_Nego di je nestala ''Mala''?
mislis demonoid?
budes mi onda poslala torrente, ajmo ljudi ko ima dobar torrent za enterprise season 3 i 4...![]()
zabunio sam se,![]()
mislio sam reci budes mi poslala titlove xDDD
nazalost vise nema tog torrenta s demonoidom...
stavio sam sad skidat neki 18/190...![]()
ja cu isto na pikarda
trenutno mi ide 50kbs...sporo je to...![]()
noc
palo na 0.5 kbs
nista od ovoga...morat cu naci neki privatni tracker...![]()
idem i ja polako . . .
noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
i ja ...
noc
Bookmarks