Ajde se drugi put ipak drzi pravila o naslovima tema, inace temu brisem.
Recite mi dali da kupim original SE K700 bateriju ili da kupim zamjensku (70 KN zamjesnka)
strah me je kod zamjenske da će se napuhnuti kao ova sada koju imam (imam je već 2 godine)
što se tice cjene, nije mi tako jako bitna. Važnije mi je da traje dulje. Koliko zapravo košta original baterija?
Hvala.
Ajde se drugi put ipak drzi pravila o naslovima tema, inace temu brisem.
Original je uvijek original, ali zato i košta!
Što se tiče tvog straha da će se zamjenska baterija napuhnuti, on je potpuno neopravdan. Ista je vjerojatnost za to kao i kod originalne baterije. Uostalom 2 god za bateriju koja se često koristi je puno. Mora se istrošiti ili nešto slično.
Moje iskustvo:
S jedne strane, zamjenske su tricky: ako naidjes na dobru, super, ali to ti se moze dogoditi tek nakon 2. ili 3. pokusaja. Ja sam davno uzimao zamjenske za neku Nokiu, 2 komada, nijedna se nije dobro punila, obje sam vratio nazad i mijenjao za druge. Te su zacudo bile OK.
S druge strane, vec tri original baterije su mi se napuhnule dvije meni, jedna sestri). Doduse nakon duzeg koristenja (1+ god). Sad, je li to normalno nakon duzeg koristenja ili ne, to ne znam.
a koliko košta original baterija za K700 (BST-30)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
OK - kupit cu zamjensku, ako ne valja, zamjenil bum ju (valjda mogu)
ako izdrži godinu dana, super.
original = 170 KN dolazi sljedeci tjedan
zamjesnka = 80 KN
mi se isplati više original?
Molim brzi odgovor.
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 30-01-2008 u 18:04
...u takav mob ulagat tolike novce ne vrijedi...ako ti je baš toliko stalo do njega i planiraš ga imat zauvijek - kupi original...al ja ne bi sigurno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kupio, 80 KN, sad se puni (postupak formiranja...) gar. 1g.
nemislim ga imati do kraja života, želim drugi al...
EDIT: može closed