Bogati, vi se svi tu tak veselite tome ko da će biti mass fuck, ono svaki s svakime
PS: ko obriše post papak!![]()
A jbmu, nikak na zelenu granu s tim... Luna, ja te mogu, naravno, bacit do Sesveta, nije bed. Još ti se pozovem na jednu putnu kavu i.... ma znaš već
Ili te bacim na plac u Dubravi, pa začas uloviš nekog komada s nabrijanim Golfom 1, Pajonircem unutra, sa trajbal-tetovažama po staklima![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bogati, vi se svi tu tak veselite tome ko da će biti mass fuck, ono svaki s svakime
PS: ko obriše post papak!![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ma tome se više ne veselimo - svaki tjedan bar jedan grupnjak imamo (Većina nas), tak da je to već dosadno. Ne, ovo je obični kružok, cuga, klopica (eventualno), zajebancija i tak... bezopasno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
dzizus...
al ja ne kuzim ovakve komentare...
smrco, i ostali istomisljenici, jel vi imate frendove u zivotu? jel odete s njima na cuge da biste se druzili i zayebavali?!
po cem je ovo drugacije, molim te?
masa nas je svaki yebeni dan na ovom forumu, zayebavamo se po cetaoni, druzimo se ni malo drugacije no sto bismo se druzili u RL! a kad dodje do toga da dogovaramo druzenje u RL, onda smo odmah neki manijaci?!
ne veselim se ovom okupljanju ni manje ni vise nego sto bih se veselila cugi s RL frendovima koje nisam vidjela par mjeseci. razlika izmedju RL i VL frendova je samo u nacinu na koji smo ih upoznali!
jebote, bar je ovo nekakav "tehnicki forum", nemrem vjerovat da ovjde ima ljudi koji imaju predrasude spram druzenja i upoznavanja ljudi koje su stekli preko monitora![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@Luna
De isključi si te filtere pa prokuži da je bila zajebancijaneki koji imaju veći stupanj smisla za humor (aka Blue) su skužili, ostali su se nakostriješili ko purani
![]()
A vidi njih dvoje, ko Bonnie & Clyde...
Nego, tko onda odlučuje? Anketa ili Diktatura?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ako se netkom ne sviđa to što se ekipa samovoljno okuplja, ako ga to jako dira, jede, živcira, zašto uopće čita ovu temu?
Zadnji uredio zerobravo : 27-01-2008 u 17:08
@ Zero: tak je.
@ Luna: samo vi odite, pogledajte, popijte nešto i snimite cijene. Pa izvijestite. Ionako je tvoja zadnja![]()
jel treba dopeljat kaj??? kurve, pinkiji, blow up lutke....ikakva pomagala???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
![]()
vert, samo ti dođi... a šta trebaš donjet?
malo žeđi (da možeš koje piće popit, pa makar i bezalkoholno) i dobrog raspoloženja...
ovi što se tu kakti bune protiv okupljanja forumaša, oni su samo ljubomorni što se mi družimo...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks