Soft update bi bio najbolji. Možeš ga izvesti doma s PC Suiteom ("Update phone software",samo slijediš wizard. Bilo bi poželjno da je mob pun,jer ako krepa usred flashanja,imaš problemčić)ili ga dati u Mobis ako ti se da čekati tjedan-dva na mob
Evo dobih za Božić navedenu nokiu, prije 3tj. sam skidala teme sa www.zedge.net i sve je radilo do evo sad... naime u trenutku kad sam htjela staviti original temu sa moba, dobila sam Unable to open. Theme corrupted.![]()
Sad su mi sve teme corrupted i ekran mi je potpuno bijel...![]()
Izvadila sam bateriju , sim i mem.karticu i vratila tvorničke postavke i dalje nema učinka...skinula sam i nove teme i pokušala njih staviti i one su iste sudbine- corrupted! Što da radim (osim što ću sutra morati u mobis) ?
Carpe diem!
Soft update bi bio najbolji. Možeš ga izvesti doma s PC Suiteom ("Update phone software",samo slijediš wizard. Bilo bi poželjno da je mob pun,jer ako krepa usred flashanja,imaš problemčić)ili ga dati u Mobis ako ti se da čekati tjedan-dva na mob
Hvala puno!![]()
Carpe diem!
meni se identicna stvar dogodila sa 6300 i update softvera je sve rijesio.
Evo, ja sam sinoć trčala po kabel, pljunula 180 kn za njega u nadi da će se sve srediti i ništa...ne mogu uopće updejtat software..ujutro zovem Mobis, tehničku podršku koja me nagovorila da uzmem kabel s kojim ću riješiti svoje probleme i da ih nazovem ako nešto ne bude šljakalo...
Carpe diem!
Ništa nisam napravila, nosila sam jutros nakon poziva mob u Mobis i ništa nisu mogli..uzeli su svoj mob iz prodaje, probali na njemu update softa v5.0 i ne mogu napraviti!??!
Jedina rješenja...čekati da se pojavi softw. na netu (tko zna kada) ili slati mob na 10-odnevni izlet u Zagreb gdje će mi staviti novi software i što ću platiti 120 kn...
Carpe diem!
![]()
lol ti si za mini usb kabal (5pin) koji koriste masu digitalaca, i drugih mobova..kao npr. v3, dala 180kn (samo zato jer pise nokia na njemu) jer te mobis nagovorio, a fino su ti mogli reci ovo gore sto sam ja napisao, al naravno nije im to u interesu...
btw..fino si mogla otici u bilo koju informaticku trgovinu i kupit taj kabal za fakin 20kn
A šta ti misliš da nisam probala mini usb od huba prije nego sam išla po ovaj !?!
Carpe diem!
Pa zadnji je soft v5.50 koliko ja znam, a uostalom, zašto su oni probavali stavljati soft na svoj neki mobitel,a ne na tvoj? Ja bih ti preporučio da mob odneseš lokalnom unlockeru u OS nek ti ga resetira totalno na tvorničke postavke i ubaci zadnji soft. Vjeruj mi da to košta kao trećina cijene onog kabela što si kupila. Ako te interesira, javi se na PM da sad tu ne reklamiram pojedince.
Zadnji uredio bpodnar : 26-01-2008 u 01:59
Prvo su na mom mobu isprobavali...kad su vidjeli da se na mom neće updejtat, uzeli su svoj iz trgovine, sa istom verzijom ( v4.71) i također nije htjelo...
Na netu, nakon ukucavanja koda moba za provjeru dostupnosti, izbacuje da je zadnja verzija 5.0 ...
Evo sad Te idem kontaktirati na PM...
Carpe diem!
jel se ti mos povezat kablom na onaj pc suite
ja ne mogu ni kablom ni bt-om ?
Evo da napišem za one kojima će se možda ista stvar dogoditi..
Za razliku od Vepra, ja sa svojim updateom softwarea (sa v4,71 na 5,50 ) nisam uspjela riješiti problem - teme (original nokijine) su mi i dalje bile oštećene odnosno corrupted..mob sam odnijela lokalnom serviseru koji je stavio novi software..
Ako nemate garanciju za mobitel, ako ne znate ili se ne usudite sami preko Phoenixa ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46318 ), , preporučujem da onda odnesete lokalnom majstoru, u mobisu je skuplje ( točnije 120kn),a i mob se čeka dosta dugo..
Carpe diem!
dobro je da si sve rijesila iako nikako ne mogu shvatiti tolike probleme sa softverom.
stvarno sam imao slican problem,ali sam preko Nokijinog updatera sve rijesio.
A eto..bad luck...![]()
Carpe diem!
Opet sam skidala teme sa zedge.net i nešto slično mi se opet dogodilo kao na početku topica, s tim da sam uspjela spasiti mob, tj. vratiti na default temu bez bijelog ekrana i popratnih čudesa tipa teme korumpirane ...
skužila sam u čemu je kvaka..teme koje su veće od 700kb obavezno staviti na mem. karticu, pa s kartice pokretati..ako se pokreću s moba naprave smrs (bar kod mene)..
Carpe diem!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks