Najjednostavnije je napraviti hard reset uređaja. Naravno prije toga spremiti sve podatke.
ovako, frend je nekaj prckao po telefonu i sada mi comm manager više ne radi kako treba. kad upalim comm manager tamo bi trebala biti tablica sa bluetoothom, w-lanom, beem, internet sharing itd. a on mi prikazuje prazmu tablicu i samo na prvom mjestu jednu tipku ali ona neradi???
u advanced options pod comm menager sam sv3 moguce isprobao.
molim pomagajte...
da radi se o wm6
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Najjednostavnije je napraviti hard reset uređaja. Naravno prije toga spremiti sve podatke.
hvala, možda neki drugi način?? imam dosta podataka na uređaju
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
napravi backup kompletan i onda hard reset, nakon toga napravi restore i to je tobackup stavi na mem. karticu!
![]()
e a kako se radi kompletni backup, nedavno sma uzeo varia pa...
gledao sam u ovom microsoft ActiceSync programu i nemogu nać tu opciju
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
imas mozda link za skidanje??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
gle nemoj covjeku komplicirat zivot ako je nov sa variom![]()
ovako koliko me sjecanje sluzi u settingsima imas opciju backup, ili pod programs (iskreno mjesaju mi se os-ovi), proslo je dost od kad sam imao windows mobile uredjaj.
No da sumiram, moras selektirat kompletan backup (programi+smsovi+mailovi..) i naprlavit ga na mem. karticu, kad ga resetiras, samo treba dignut taj backup program i umjesto backup-a napravit restore.
instalirao sam taj Spb Backupu i otišao na full backup i nakon backupa mi je izbacio poruku: Created backup file is on encypted storage card. It will be not accessible after hard-reset.
znam eng ali ne shvačam kaj će se dogodit ako napravim hard reset zato bih molio da mi netko pojasni. ili ako neznate objasnit sam mi recite hoću moč napravit normalno restore nakon ovoga???
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Iskreno ne znam! nisam imao nikada iskustva sa spb backup, uvjek sam koristio genericki od windowsa!
pa taj nemrem nigdje nač u mobu.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
prvo pitanje koje sam već bio postavio i nitko nije odgovorio: da li sa Spb Backupom radim i backup kontakata i programa sa cijelog moba?
a drugo kad odem na hard reset kaže mi da kliknem tipku send za reset. koja je tipka send???? niti jedna tipka mi nije označena sa send.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ne bi htio bit dosadan ali MOLIM da mi netko odgovori na ova pitanja, fakat mi je važno....
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
pošto ti nitko ne odgovara, sam se ja malo putrudio i pokopao naokolo, istina nikada nisam radio Backup pa stoga.... neznam točno što da ti napišem da te ne zeznem ali za Spb Backup pogledaj na: http://spbsoftwarehouse.com/??en (mislim da ti ne radi backup podataka) ali bi ti preporučio Sprite Backup http://spritesoftware.com/ (mislim da radi backup podataka), provjeri si to.
A što se tiče Hard reset PDA uređaja pogledaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=36693
Hvala Puno!!!!
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
evo ti jos jedan info..ja koristim Spb Backup..znaci full backup kad radis onda ti sve pokupi sta imas instalirano trenutno na mobu od programa..
e ovako, napravio sam po 15 put full backup i sve stavio na memorijsku, zatim izvadio memorijsku i napravio hard reset telefona. onda sam stavio memorijsku u telefon i sve mi je filove na kartici pretvorio u MENC file i sada su bezkorisni. i slike i video i sve a ujedno i taj backup!!!!
help!!!
edit: izgleda mi to kao kad onaj program da bi sve zaključao promijeni ektenziju fila i sve je zaključano. moguče da je tu nekaj frend isprčko. već sam mu skinuo sve s nema. jel netko zna s kojim programom i kako da to vratim.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
glupo pitanje ali, jesi li možda probao instalirati opet spb backup pa restore (ili kako već)?
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
jesma ponovno sam instalirao na mob spb backup i pokušao vratiti ovaj backuo koji sam napravio prije hard reseta ali je on pretvoren u MENC file kao i svi ostali filovi (slike, video, glazba) na mobu pa mi kaže da ga nemam s čime otvoriti. isto mi kaže i za bilo koji file
e da, svim filovima je dodana uz njihovu org ekstenziju .77c821b1
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
saznao sam da "program" u mobu pod Ecryption pretvara datoteke u MENC file kako bi ih zaštitio. taj Ecryption ima jednu opciju na kojoj možeš staviti kvačisu ili ju maknut. kako god stavio on idalje neželi otključati te filove.
šta sad?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks