Ima li tko iskustva sa DailyClickom?
Mislim jeli isplacuju i to?
Probao sam zarađivat, plaćeno mi je
Probao sam zarađivat, nije mi plaćeno
Nisam probao zarađivat, ali planiram
Nisam probao zarađivat i ne planiram
frish daj meni te linkove
Ima li tko iskustva sa DailyClickom?
Mislim jeli isplacuju i to?
Ja sam nakon onog sranja sa paypalom i resetiranja iznosa na nulu jednostavno izbrisao acc, ali navodno da ponovno vraćaju ljudima te iznose, mada mi nije jasno kako, jer na njihovom forumu moraš upisati svoj username i iznos koji ti fali. Ne kužim kako mogu provjeriti da ih ljudi ne zajebu za iznose, jer to sigurno rade. Ne znam, meni se nije svidjelo to što su napravili i pisali da sad ponovno svi kreću od nule. To mi se činilo totalno neprofesionalno, pa sam se maknuo od njih.
Ja osobno koristim nekih 8-9 drugih sajtova.
ja sam i nakon toga ostao na DC-u
nakon upisivanja usernamea u taj thread, kroz ne znam kolko ti se iznos vraća na account . . .
sad, ja sam jučer upisao tamo podatke i čekam . . .
vidjet ćemo kolko tu ima istine . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
A jel mi moze tko reci jeli DC i koji jos siteovi isplacuju???
Znaci da mogu biti gotovo siguran da cu dobiti pare na paypal?
Ma znam da mi nigdi nema 100% osiguranja...Ali evo:na kojem su sajtu npr. tebe isplatili?
još niti jednom, tek sam počeo s tim . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nema kruha bez motike... to dobro upamtite.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Rekoh, probat ću. Nije da me nešto košta. Ionako sam skoro pa non-stop na netu.
bux.to na kraju ispadne ka online igra, skupi si šta više reffova (prilazi levele) itd.. ali, zapamtite, broj korisnika se povećava, svaki dan, sve više ljudi zove reffove, povećava se community geometrijskom progresijom, eventualno, to znači samo jedno: da će na kraju propast, svjesni su toga i osnivači bux.to-a, a i i vi bi trebali bit.
Zaključak, beri lovu dok još možeš (AKO je istina da isplaćuju, jer još nitko od vas to nije potvrdija), jer bux.to neće još dugo.
Amo reć da će još glatko radit ovu godinu, ako i toliko...
Nikad nisam bia lud, nego me nitko nije shvaća normalno.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Na početku threada ti je rečeno da se ne stavljaju linkovi i referrali, stoga te molim da editiraš post.
Uostalom, osim bux.to postoji još sajtova koji su legit i isplaćuju u roku od tjedan-dva. Bux.to se srozao sa tom isplatom od dva mjeseca. Tko će pobogu čekati dva mjeseca da im se isplati par desetaka dolara. Ja se radije koncetriram na nekolicinu drugih.
20 min posla... to sa HZ?![]()
jesi jos tamo?
Ja sam dosad zaradio na bux-u dosta love, dailyclicks mi u zadnje vrijeme šteka pa ga slabo pojsećujem.
Na Adsense-u sam upravo počeo.
Na blogu ispod imate objašnjenja za zaradu.
ako netko ima volje i strpljenja, cafepress isplacuje lovu![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
s obzirom da se nama jos lova ne moze isplacivati preko paypala mozete lovu prebaciti na moneybookers samo se ne isplati raditi sa malim iznosima jer dizu proviziju![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Ja sam dao zahtjev za podizanjem neke sitne love ($10-15) na dvije stranice, pa ću vidjeti koji su legit, a koji nisu da znam na koje se koncetrirati.
Da...znam...al neka,glavno da isplate..![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks