Evo trazim mob i malo sam zapeo.Trazim mobitel do 4000 kn koji jednostavno receno ima sve,kameru,wlan,da podrzava wma...zelim da ima normalnu tipkovnicu a ne qwerty,i mora ima microsd ulaz.
Evo preporucite mi neke modele,gledao sam nokia n95 i super mi je,ako vi znate nes bolje recite mi!!![]()
Zadnji uredio drama : 26-01-2008 u 20:08
Znam sto je wma,neveo sam ga jer ne podrzava svaki mobitel taj format.
Ja bih gledao između N82 i N95 8GB. Ako ti treba više za fotke,onda N82 zbog xenon flasha,a ako ne koristiš toliko fotoaparat onda N95 8GB zbog većeg ekrana,boljih zvučnika...![]()
Nema mi n82 u vipa a imam pretpaltu pa cu je produzit i uzet neki mob,a n95 8gb mi je ruzan i nema ulaz za memory card a ja u sadasnjem mobitelu imam punu karticu od 16 gb,tako da n95 8gb otpada.Hvala na savjetu.![]()
Ja bi ti preporučio W960i, odličan mobitel
više: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w960-2008.php
- Red-Gsm.net -
Ovako karticu nisam ja kupovo,mob sam uzo u prijatelja skupa sa karticom,sutra i preksutra kad ga vidim cu ga pitat necu vam nista govorit da ne recem krivo!![]()
Sumnjivo mi je ovo,nisam čuo da su već izašle kartice od 16gb
Onda ti stvarno jedino preostaje N95,iako bih ja na tvom mjestu rađe pričekao da dođe N82 koja je po meni puno bolji i kompletniji mob od N95
![]()
Molio bih da se vratite na temu i ostavite se rasprave o kartici.
Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
svakako je dobar savjet pricekati N82,jer dobijes kompletan mobitel koji ima sve sto ce ti ikad zatrebati.
N95 je ljepsa,ali i losije izradjena sa slabijom baterijom.
Ja bi osobno uzeo N95 jer mi izgleda nekako vise elegantnije i "cool"
Bookmarks