Podsjeca me na SE seriju J po izgledu i naci ce se za male pare u paketima...
http://www.gsmarena.com/nokia_1209-2222.php
EDIT:
klasican low end namjenjen nezahtjevnim korisnicima ili onima koji zele kvalitetan drugi ili treci mobitel.
presudno je trajanje baterije koje ce vjerujem biti odlicno.
Zadnji uredio Ico : 24-01-2008 u 11:10 Razlog: spojeni postovi. svoje mišljenje možeš napisati i u jednom postu. nema potrebe za nabijanjem postova
Podsjeca me na SE seriju J po izgledu i naci ce se za male pare u paketima...
Zgodan mi je ovaj flashlight,nisam to vidio još od 5140i (?)
Jeli ovo čudo symbian ili dummy ?
Hm.. koja je razlika izmedju ovoga i 1208 od prošle godine?
"Dust-resistant keypad" ? "premium exterior"? na low endu?!
Anyway, ne vidim razloga gurati ekrane u boji 96x68 pixela, monokromatski je brzi, citljiviji i efektniji na ovakvim mobitelima. Pa sta je toliki problem malo prosiriti memoriju imenika i SMSa na seriji 1xxx nakon toliko godina..
Osobno mislim da je serija 1xxx najbolja za drugi mob, tako da sam se vec poveselio da su napravili nesto korisno![]()
@mm22
slazem se da je monokromatski ekran bolje rjesenje,ali ocigledno zbog podizanja atraktivnosti ipak je tu ekran u boji.ne vidim razloga gurati ekrane u boji 96x68 pixela, monokromatski je brzi, citljiviji i efektniji na ovakvim mobitelima
serija 1 je odlicna i zbog dugotrajnosti baterije.
Zadnji uredio Vepar : 24-01-2008 u 20:38
lijepo je što ima 80 jezika![]()
Slika mi se ne učitava pa je nisam ni mogao pogledati.nisam ocekivo ovo od covjeka koji u popisu mobova ima sve najnovije telefone i to vecinom symbiane....
Nakon pregleda slika u images google ovaj mobitel me podsjeća na sony ericsson j600,samo kolika je reza ekrana ?
Baš me zanima kak se pišu poruke na njemu(brzo ili sporo)?
Apsolutno najbolji Low end telefon na trzistu .
Ono što ne mogu skužiti-na svim novim low-end Nokijama, uključujući i 1209 ekran je doslovno premalen za prikaz teksta. SMS se vidi u 2 linije.
Zanimljivije je da su ekrani 1209 i 3310 iste rezolucije, ali čitanje i pisanje SMS-a na 3310 je kudikamo ljepše dok ekran izgleda potpuno iskorišten.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo, kupio sam Nokiu 1209 prije 4 dana kao dodatni mobitel (Tele2)
Ispraznio je do kraja i stavio na punjač
Priča ide ovako:
Od skidanja s punjača do totalnog pražnjenja baterije je proteklo točno 85 sati ili 3.5 dana (pri razgovoru zvuk pojačan na max, uključen vibro pri dojavi poziva/poruke, osvjetljenje na cca 60%, zvukovi tipkovnice isključeni)
U tom vremenu je bilo :
--- 4.5 sati razgovora (tvornički podaci su do 7 sati razgovora)
--- cca 1.5 sat proučavanja, igranja sa postavkama, pozadinama, svjetiljkom, igre...
--- 15ak sms-ova
--- ostatak je 79 sati stand-by ili više od 3 dana
Obzirom da je to bilo prvo punjenje i više sam nego zadovoljan nokijicom jer odlično služi svojoj namjeni zbog koje sam ju i kupio (samo razgovorima).
Poruke se lako tipkaju, zvuk je vrlo dobar....
Sve u svemu, odličan low budget mobitel
jel moguc unlock putem koda za nokiu 1209?
Bookmarks