to su one kaj imaju u đonovima skrivene kotače....pa ih samo izvadiš i juriš po zelenom valu ko luđak?![]()
evo baš sam nekidan kad sam se vračao iz škole vidio nekog malog kako ide s tim patikamajednostavno su mi se svidile odmah..
sada me zanima gdje se one mogu kupiti, po mogučnosti u zadrui po kojoj cijeni? nadam se da nije nešto preskupo..
znam da ih ima u hrvatskoj, to sigurno..
to su one kaj imaju u đonovima skrivene kotače....pa ih samo izvadiš i juriš po zelenom valu ko luđak?![]()
kolko ja znam kotaci su na tome uzasni...
ne preporucujem...
btw dobro si reko, KLINCE si vidio![]()
hehe, upiši na youtube heelys, pa ćeš viditi tko to vozi i kako
nego, ima li koji podatak za cijenu?
refresh.. cijenu mi bar recite da znam dali se isplati![]()
A gle nazovi pa pitaj,nije cijela ponuda na netu..
neznam di kupit u zadru al znam u zg.
HEELYS
Vinkovićeva 14 Medveščak Zagreb
Telefon: (01) 4684 073
![]()
ja ih imam ali živim u Puli.tako da ono.ja sam ih kupio u Office i platio ih 600 (599)kn.
Kada ste vi na forumu?
Zadnji uredio La_LuNa : 10-06-2009 u 13:22 Razlog: koristiti "Uredi", ne pisati hrpu postova jedan ispod drugog. i ne pisati Caps lockom, to se smatra deranjem!
tema je stara vise od godinu odakle to iskopa :S
ma prošlo je mene to od davnosamo mi je bilo zanimljivo..
što kada smo na forumu? kad god oćemo![]()
sori nisam gledo datum.hehehe
a kada je to kad god očete?
Zadnji uredio La_LuNa : 10-06-2009 u 13:58 Razlog: halo!! koristi "Uredi" umjesto da pises post ispod svog posta!!
Bok ja sam Papy .Znam gdje možeš kupiti te patike.U ofice shoes napiši na internetuofice shoes i ideš dolje pa ti piše gdje sve prodaju.Najjeftinije su ti 500 kn pa do 1000 kn. Ajde bok!!!!!
![]()
Bookmarks