jutro lijenčuuuge!!!!! Sad sam "slago" nekakvo (slijepo) crijevo na autu! Al sam bio mastan,ko da sam lizo getribu!!!!!!
![]()
Kakvi su to razgovori u šiframa?
jutro lijenčuuuge!!!!! Sad sam "slago" nekakvo (slijepo) crijevo na autu! Al sam bio mastan,ko da sam lizo getribu!!!!!!
![]()
@mario i gogi, nisu sifre, a da vam je promaklo, naravno da vam je promaklo, i to bitna stvar!! tekma s crnogorcima! dobili ih, of kors
enivej, moram i ja koji put ipak dokazati da sam zensko, pa se pohvaliti s izvjescem iz sopinga
imam tik na suncane naocale (sto se i po avataru da zakljuciti..) olaksala sam si tekuci za prekonekoliko stotinjaka kunica, al sam zato sad faca s Vogue cvikama![]()
i pjevusim si "I wear my sunglasses at night.."
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
glasses,glasses,glasses...only glasses...my one and only naočale....
Ja sam svoje Milice zlupal....a koštale su me ko....Kombajn!!!!![]()
ja imam avanglion,120 kn![]()
![]()
kaj a zast?
zašt imaš avanglion....![]()
pa nije mi se davalo 500-600 kn za nekaj bolje,a i nisam imal,pa sam uzel te..cist su ok..
Kad je riječ o naočalama...ja bi trebal nove....imam neke stare....
ali opet neda mi se dati nekih stotinjak eura za neke iz srednje klase.....![]()
Vi svi hoćete nosit naočale, a ja se valjda jedini želim rješit dotičnih.
Gad demiit.
da sredili..skrsiliuskoro ce Pervan,da ne propustite..
gaddemit, danas nema star treka!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Evo ja importanama pijem colu (sam) , cekam curu , nemam auto , morao posudit bratu , e koda sam invalid bez njega (moje male corsice)
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks