...pročitaj ove upute i probaj postavit - http://rapidshare.com/files/43499508...KASDA_aDSL.rar ...
...javi rezultat...
naime, pokusala sam psojiti kasdu u router mode...medutim, bezuspjesno...pratila sam uputstva koja sam dobila uz modem i nekaj zjeb***...uglavnom, vise se nemrem spojit prek modema...e sad...spojila sam se starim modemom koji sam imala od prije...e sad, ja bi tu kasdu stavila ili skroz u router da radi, ili vratila u normalnu...eitherway...i don't know how...
pa bih lijepo molila pomoc nekog tko znahvala
e da...koristim vistu...ako to ista znaci![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...pročitaj ove upute i probaj postavit - http://rapidshare.com/files/43499508...KASDA_aDSL.rar ...
...javi rezultat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
isla sam skroz po tim postavkama...a sto ako zeznem i ovaj modem???mislim, jel se to moze zeznut?
ako i ovaj zeznem necu vise moc na net...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...vjeruj mi - išao sam po tim uputama (također sam bio nestručan i prvi sam puta radio takvo nešto) te je sve prošlo ok... sada, da li ćeš ti probati i uspjeti - e to nažalost ne znam, jer samo jedna greškica i modem neće raditi, ali sve se može riješiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vrati ga onda na tvorničke postavke, ali ja sam isto pokušavao i isto neuspješno.
evo ovako...zvala sam danas SZK Optime i uspjela sam rijesiti problem... naime na onu stranicu routera 192.168.1.1 moze se spojiti ako nisi na netu, sto ja nsiam znala...tako da sam otisla na tu adresu, vratila postavke na default i sada radi...e sad mi je jedino zao sto nisam to mogla odmah provjeriti pa da ostanem nakon razgovora i pohvalim decka jer je stvarno bio odlican!!!
R.I.P.-16.10.2007.
I ja imam kasdu i isti problem.Sljedim te upute i nikak da mi ode u route mode.U cem bi mogel bit problem?
Neki se ne mogu prebaciti u router mode. Ako mozes, kupi novi router ili budi uporan pa jos koji puta isprobaj.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
btw, ima neko voljan da mi dođe doma sredit kasdu na dva compa?
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Zadnji uredio AutoXpert : 23-01-2008 u 22:01
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
da imam više vremena, ja bi ti došao...
jedino ako ti se da čekati![]()
Bookmarks