Vidim da ću moratpuuuuunobijeloga nabavit... možda stignem do cementare danas prije nego 3 tone ode u dim...
Vidim da ću moratpuuuuunobijeloga nabavit... možda stignem do cementare danas prije nego 3 tone ode u dim...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bokec...
iss jesam u kurcu sam uchim...ko nikad u zhivotu...oni siju lijesove sa plavih visina...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
HAAAAA!!!!! Ja oćero ženu na fitnes il već koji drek rade, sad sam fuckin´ freeeeee for The lupanje on the foruuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
10 razlike.. dzizus.. nisam na to navikla od nasih.. kao ni na to da je svemocni Balic nemocan![]()
@iksic, buci bu! ja sam jos dobra. i blaga. nemoj da BD - u prepustim "nagovaranje"..![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Koga treba nagovarati? Imam nova kliješta, igle (za ispod noktiju) i frišku bocu solne kiseline (za guzu, jajčeka i okice). Poslije dolazi teta od 150 kg i radi jedan potpuni body cavity search. Na suho.
Dakle? Gdje su kandidati?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sounds like fun![]()
Većer svima.....
O kako je dobra ova mala
pa se pitam da li bi mi dala...
ja bi sa njom malo cinga cange
da joj vidim crne tange....
![]()
NLO from Metković![]()
dobar veče svima, koliko god da vas ima...![]()
Došao sa faxa... nemogu vjerovat da su rukometaši izgubili sa tolikom razlikom...
inače, dosađujem se...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Eto, malo došao na PC, i kujem planove kako počet učit za ispite...glavno da se misli na to!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a gdje te drži?![]()
30-20... Ma ajd u quratz! Onaj Hvidt je macak da ga nema,a mi katastrofa. Morat cemo tuc i crnu goru i norveshku...
@ Drug: Nemoj samo na zeni TP radit!!!
Opali je u boot-u... NHF
Odo spat... Gud najt!![]()
Možda mi se posreći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Good fuckin night
Btw; a dje moj post nesto.....
Lijevi kuk!!!![]()
...veče...
...laku noć...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks