Izvorno postao
danijel_13
gledaj ti nemozes nikada imati jacu rijec od profe, on ce uvijek biti u pravu, oni su svi kolege i skupa su, a ti si njima sam prolaznik, nemaju nista s tobom, ne kazem da ne cijene, ali nema tu prevelikog sklapanja prijatelja ili cega vec, to ti ode jos u osnovnoj do 5 razreda.
tak da reci da ti je zao, jos jedna stvar dok te profa okrivi za nes, ako si kriv, reci ispiricavam se, to zna upalit i pogni glavu.
nevrjedi ti se razglabat s njima, pogotovo zato sto imas neopravdane izostanke, ti da bi oni tebe uvazili moro bi imat 5 sve i 0 neopravdanih.
tak ti je frend jedne godine, napuhao kondom , i dodavanja po razredu, i onda budala ja uzeo kemijsku, i ko pikado direkt u kondom, on puko a profa se rasplakala i otisla, ravnatelju. onda smo imali razgovor ja i frend, dobili ukore, priznali da nam je zao, s tim da je olaksavajuca okolnost bila da nisam imao ukora i neopravdanih (1 godina), pa je sve bilo samo ukor.
moras pazit kaj radis, ja sam skuzio da nije se vrijedno zajebavat, ipak si tamo da nest naucis, i zavrsis a ne radi zajebancije, ak si radi zajebancije, onda odustani od skolu i svaki dan s frendovima u birc i uzivaj , dok mozes placat.
Bookmarks