od pocetaka sam vip korisnik, i prvi puta cujem za to, iako sam znao zaboravit na racun ili zakasnit!
Primjetio sam da se nalazim na ''crnoj listi'' tj. ako ne platim racun za 1mj. skroz mi iskopcaju broj. dok prije je bila granica 2 neplacanja i treći kao neka krajnja granica.
stara mi ima sve isto kao ja, samo sto ona ne dobiva opomene za iskljucenje svaki mjesec.
jeli tko ima slicna iskustva?
od pocetaka sam vip korisnik, i prvi puta cujem za to, iako sam znao zaboravit na racun ili zakasnit!
a frendu su mi poslali racun TEK nakon pola godine i stavili mu 100%kamatu + uz daljenje neplacanje, kamata na kamatu.
koliko sam skuzio vipove racune preuzima legalna tvrtka za utjerivanje dugova..tako da oni rade sto im je volja.. i to na legalan nacin.
crnu listu VIP na postpaidu ima koliko i sam postpaid, politika samo zaštite, sasvim normalna i legitimna stvar
kakva korist ako ja postpaid uzmem prek druge osobe..uostalom ima izbora, ima i drugih mreža.. ovako samo tjeraju korisnike.
Zadnji uredio Sljaka : 21-01-2008 u 19:16 Razlog: bez nepotrebnih komentara molim
nema izbora, nema drugih mjesta.
ako si na jednom operateru dospio na crnu listu, zar misliš da će ti drugi dati svoje postpaid?
ne budi naivan.
procitaj ponovo sto sam napisao. -napisao sam da postoji mogucnost i preplatu uzmem od nekog u uzoj obitelji il od osobe od povjerenja
Ja uopće ne shvaćam što ti to govoriš.
Pa račune treba plaćati, normalo je da te imaju na nekoj crnoj listi, koja si ti stvar da nebi platio račun danas, nego za mjesec ili dva![]()
-nekoliko putanisam platio racune na vrijeme, sad ih placam na vrijeme. time hocu reci da se ta crna lista vise ne skida s mene, trajno sam obilježen i na to sam trazio odgovor.
vidim da ekipa ne razumije..molim moda da zatvori temu, jer nisam nasao odgovarajuci odgovor.
![]()
i koja je onda točno poanta ovog topica?
htio si nam pokazati da si na crnoj listi i da svjedno možeš imati postpaid, ili?
wtf??
i da...šta je tu neobično?
mislim, ako je netko dovoljno glup da misli da će se izvući sa takvim stvarima kao što su "niste mi poslali račun", ja bi mu zaračunao i 200% kamata.
na tebi je da se brineš oko onoga što koristiš.
ja skoro nikad ne platim racune na vrijeme, platim par dana iza dopustenog...
razlog tomu je (VIP pretplata) sto obracunsko razdoblje traje do 15. u mjesecu, meni racun stigne oko 1., i imam vremena platiti do 5.
kak da ne...trebali bi imati barem 15 dana vremena za platit racun...
a jednom su mi cak stavili da moram do 1. platiti, i onda sam zvala SZK i rekla im da to nema smisla, jer mi racuni dolaze izmedu 28.-1. i da ne stignem platiti i da je to vrlo bezobrazno od njih da tak stave...
o toj crnoj listi nisam nista cula...samo znam da ako ne platim nakon 2 tjedna od datuma na racunu stize poruka da nisam platila i da ce doci opomena, koju naplate 10kn na sljedecem racunu...i to je to...
po meni je to u redu, s tom opomenom i to...ali velim, bilo bi bolje da je dospijece do 15. (ili barem 10.) u mjesecu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pošto radim u zagrebačkom holdingu , plaća mi sjeda svakog 9-tog u mjesecu , a račun mi dodje oko 28-og , al ne zamaram se previše , čak zna proć i po 10 dana otkad sam dobio plaću ... nek se oni prilagode meni, a ne ja njima .. novce če dobit u svakom pogledu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
...vi očito klasično plaćate račune...
...meni se ne da zahebavat s time,tj. već 9mj. ide preko trajnog naloga što je najbolje... plaća mi također sjeda između 5.-10. u mjesecu, dok račun između 1. i 5. idućeg mjeseca - stoga ostavim na računu iznos dovoljan za plaćanje i mirna bosna - ne muče me takvi problemi...
...a te opomene, crna lista i sl. shranja što oni šalju - sami ste krivi - stoga ova tema uopće nema smisla...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja se slažem da je to tako najbolje.
Samo je mali problem što TELE2 omogućuje trajni nalog samo na Amex i Diners kreditne kartice, a možda ima ljudi koji nemaju to.
Isto tako, u VIP-u se može napraviti da je broj recimo na moje ime, a da račune plaća sa Amex-om npr. netko drugi u obitelji, neznam dali može tako u TELE2.
Vip omogućuje trajni nalog i sa tekućeg računa, plaća se isto do 5. u mjesece bez ikakve naknade...
Slažem se da tema nema smisla, jer ono što potrošiš treba platiti...
i ja sam stavila na trajni nalog, pa su mi stalno odbijali i za to mi je banka uzimala 10kn (novaca na racunu je uvijek bilo i vise nego dosta)...onda sam prebacila na mamin racun da sjedaju racuni, s tim trajnim nalogom...njen je prosao, moj su odbili...a isto je bilo dosta novaca...
tako da, taj trajni nalog, za mene...
eto, jedino sto sam dobro izvukla od tog trajnog naloga je 100kn jeftiniji moba i dalje klasicno placam racune...ah
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
fakat mi znate piknuti u živac...joj ..![]()
sad ponavljam velikim slovima tako da skuzite.
''CRNA LISTA'' - SVAKI MJESEC DOBIVAM OPOMENU O PREDISKLJUCENJU - u slucaju da ne platim racun na vrijeme, STO NE BI SMJELO BITI TAKO!
molim vas da tu recnicu s velikim slovima procitate onoliko puta..pa sve dok je ne skuzite..
komentirate, a nemate vezu s vezom. kaj sad ak ti imas trajni nalog?!, ja ga ne zelim imati, ne zelim biti rob necega.. uostalom tema nije o trajnom nalogu, vec o crnoj listi kako bi rekao nas moderator ''xlr''... no dobro ako netko ima dodatno pitanje nek mi se obrati na PM.
Živjeli![]()
Bookmarks