Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja skoro nikad ne platim racune na vrijeme, platim par dana iza dopustenog...
    razlog tomu je (VIP pretplata) sto obracunsko razdoblje traje do 15. u mjesecu, meni racun stigne oko 1., i imam vremena platiti do 5.
    kak da ne...trebali bi imati barem 15 dana vremena za platit racun...
    a jednom su mi cak stavili da moram do 1. platiti, i onda sam zvala SZK i rekla im da to nema smisla, jer mi racuni dolaze izmedu 28.-1. i da ne stignem platiti i da je to vrlo bezobrazno od njih da tak stave...
    o toj crnoj listi nisam nista cula...samo znam da ako ne platim nakon 2 tjedna od datuma na racunu stize poruka da nisam platila i da ce doci opomena, koju naplate 10kn na sljedecem racunu...i to je to...
    po meni je to u redu, s tom opomenom i to...ali velim, bilo bi bolje da je dospijece do 15. (ili barem 10.) u mjesecu...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    ja skoro nikad ne platim racune na vrijeme, platim par dana iza dopustenog...
    razlog tomu je (VIP pretplata) sto obracunsko razdoblje traje do 15. u mjesecu, meni racun stigne oko 1., i imam vremena platiti do 5.
    kak da ne...trebali bi imati barem 15 dana vremena za platit racun...
    a jednom su mi cak stavili da moram do 1. platiti, i onda sam zvala SZK i rekla im da to nema smisla, jer mi racuni dolaze izmedu 28.-1. i da ne stignem platiti i da je to vrlo bezobrazno od njih da tak stave...
    o toj crnoj listi nisam nista cula...samo znam da ako ne platim nakon 2 tjedna od datuma na racunu stize poruka da nisam platila i da ce doci opomena, koju naplate 10kn na sljedecem racunu...i to je to...
    po meni je to u redu, s tom opomenom i to...ali velim, bilo bi bolje da je dospijece do 15. (ili barem 10.) u mjesecu...
    da, tu je veliki zaheb. a budem njih nazvao i pitao, tu sam samo htio saznati dal se je to jos kome dogodilo..ociti nije.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Moji najbolji > Nove t-mobile postpaid tarife
    By 10aLEX in forum T - Mobile
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 15-02-2008, 16:04
  2. Crna tocka na fotkama v3x
    By Slide in forum Općenito
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 16-10-2006, 14:28
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 31-03-2006, 16:00
  4. Da li Tele2 ne voli postpaid korisnike?
    By Djuka in forum Tele 2
    Odgovora: 40
    Posljednji post: 29-03-2006, 16:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove