Ne diraj fejsbuk,taman što sam skonto da se onaj status može kojiput i promijeniti![]()
Budem i ja dosao najvjerovatnije , nis ne obecavam , kad cu bit ziher . Onda cu se upisat
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ne diraj fejsbuk,taman što sam skonto da se onaj status može kojiput i promijeniti![]()
Ipak laku noć! Odo ja...![]()
cuh se sa zerom upravo, ne obecaje nista, al kaze da ce se potruditi(doci ce on, garant)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kakav na rubu znanosti, ocu trekkk![]()
Uf taj fejsbuk! Jutros nas par s faksa na kavi i troje se zapricali ko je kome sto napisao na fejsbuk![]()
Ot: kao ucim. Ali naglasak na kao.![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
aj odoh u krevet gledat trek pa corit
laku noc![]()
naj te pljuvati po fesju samo.. eo ja bas pricam sa dva frenda koje sa kojima se nisam cuo 6 godina... to je bas kul![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Dobro jutro. Evo ja jedem rahatluk i ispijam kavicu![]()
Uh, malo je rano za tako slatko
Ali kahvica će sad past, to ziher...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
well-being morning hen dali imate jaja
tractor has a v8 machine and cost merely unguent
I am a as a ant limit I love you ice
I am a high-spirited Croatian who will today glorify
![]()
![]()
![]()
E daj mi broj od svog dilera,plz![]()
dobar jutar svima...
stgan sam...
jedva da sam noćas spavao...
samo sam neke gluposti sanjao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...dobar jutar...hebemti, bilo je ekspresno buđenje i oblačenje u 2min - kvragu...hebena budilica zatajila il sam ju poklopio u snu -...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pozdravljam vas ...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
he he Ico...smiri živce....pa treba neko i raditi...ne stigne se visiti stalno na forumu...
Inače jutro svima.....![]()
Dan svima... Bio kod doktorke jutros. Veli da mi je uho skroz cisto,al meni i dalje zuji... Kupio si malo tehnicke robe (valjda se nisam za*ebo) i tak...
Tko je spominjao centralizaciju lijepe nam naše, jel? Zašto se sve odigrava u Zgu, dođite u Pu vi hahariAh!
Jučer sam zaspao ko zaklan, danas u nove radne pobjede :znoj: :krv:![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo ja registrirao svoju corsicu ( nije puno , 2800kn) .. sad se malo vrtim po stanu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks