Samo se vi zabavite.....![]()
odo gledat CSI... kasnim...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Samo se vi zabavite.....![]()
wuhu!! 5 nas je
blue, cini se da je rospayu privuklo tvoje obecanje politickih rasprava u prvom postu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Šest nas je... Pošto ja nemam život![]()
6!!
(luna se uzivila)
@Balkanac, daj nam i macu dovuci!!!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vidi, vidi...
ako dođu svi sa popisa, mogo bi upoznati još dvojicu forumaša (Ros i bbbrljo)...
moglo bi se skupit ljudi...
no back on topick...
Neradim ništa... mislim da odo spavat... budan sam od pola 7...![]()
7!!!!!!![]()
i sused mi dolazi, znala sam, znala![]()
Noć svima....idem ja....![]()
A hebemu zar sam tako predvidljivA i ja ću doć kad nisam čovjek od zabave. A eto, ja znam sve navedene sa popisa osim brlje
A evo i još jedan 'A' za svaki slučaj
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
I ja bi došoooooo... ****** kad zivim iza devet sela...![]()
sve s popisa vidjela jedanput, 13.10., osim brlje i rospaye, njih ne znam.
ako se prijavi zero (a hoce, aj nou da hoce), imat cu bar jednu osobu kraj sebe koju cu moc dobrano izmaltretiratznamo se dugo. a zero gotovo obvezno uz sebe povlaci goga i chelavog, tak da se moj popis ljudi koje znam vrtoglavo penje
ako mi treptanje i moljakanje upali, doci ce jos jedna osoba koju ne znamodrste fige!!!!!!
(e bas sam se nabrijala...)
idem ja polako . . .
pozz svima![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja ne srčem kolu... ja ju normlano pijem...
al mogao bi i neko bezalkoholno pivo popit... Da ne kažeš da pijem kolu...
@Luna_La: nekako sumnjam da će Gog doć... pogotovo kad je onako zašprehavao Blue na prošlom mitingu...A Ćelo bi se mogao pojaviti...
makar ga neviđam nešto na forumu u zadnje vrijeme...![]()
Otresi par ovih i miran si...
.............
Bookmarks