dok stavis sve na maximum odi na desnu tipku natrag,jer ja sam par puta nešt s lijevom tipkom stisno,pa mi je vraćalo.Probaj i nove stvoriti....
Kako su mi tvorničke postavke ekvalajzera nedovoljno glasne, uvijek na Symbianima postavim svoje postavke.
E, sada mi se događa sljedeće. U nove Preddefinirane postavke svoje N73ME postavim sve stavke na maksimum.
Problem je u sljedećem-kada zatvorim Player, pa ponovo uđem Preddefinirane postavke se automatski vrate na 50%. Tako da svaki put moram ručno pojačavati svaku stavku.
Može li netko pomoći savjetom jer ovo mi je stvarno čudno. Imate li sličan problem?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
dok stavis sve na maximum odi na desnu tipku natrag,jer ja sam par puta nešt s lijevom tipkom stisno,pa mi je vraćalo.Probaj i nove stvoriti....
život je kratak...okus traje....
Napravio sam ih 3 svoje postavke, ali one se sve vrate na 50%.
Equaliser radi na manualy samo dok je uključen Player izgleda.
Pošto je moja N73 Boga pitaj odakle, sa stavljenim softom nove N73ME, bi li netko pokušao s "pravom" N73 istu radnju pa mi javio?
A, JBG, našao sam na stranom forumu istu spiku.
Evo, pročitajte zadnji post na prvoj stranici.
http://www.noeman.org/gsm/symbian-os...ps-solved.html
Zadnji uredio Moby : 21-01-2008 u 23:31
U Mobisu!
Bogte, i to je kao novi soft za MUSIC edition. Soft koji ne pamti ručne postavke equalizera! Svašta!
U Mobisu!
I ja imam isti problem,kada mi je bio obicni N73 radilo je sve OK al kad sam uradio Firm. i sad je N73ME vraca mi na 50%,steta jer je onako biop mnogo jaci zvuk ):
Otkrio sam problem. Barem meni, nakon gašenja uređaja, sve se postavke vrate vizualno na 50%, ali u stvarnosti mobitel upamti stvarna podešenja. Npr. ako uđete u Jazz pod Postavke, i tamo će sve stajati na 50% iako mob svira drugačije nego na Bass.
Još jedna stvar, ja sam promijenio default postavke Klasika i stavio ih na max. Otada nemam problema, kažem samo vizualno.
Ali, nakon nekog vremena kada uđete u Equaliser, sve postavke su opet normalne. Vjerojatno anomalija novoga sofvera.
U Mobisu!
jr i meni se to dešavalo , al sad je sve uredu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks