Vidim sprema se miting.....
da je meni vremena ko vama za to.....![]()
da, povuče ga zak****
Kako gazdarica (Luna) veli, a ja se 101% slažem, nema takvog učenja i štreberaja da se ne može odvojit 2-3 sata jedan petak navečer, i to ne svaki petak, a niti svaki mjesec, a niti svaka 2. Ovo je, ako je, 3-4 puta godišnje, mislim da ne bi smjelo biti problema.
Of course, ako je netko opravdano spriječen, molim lijepo. I ne treba se nama opravdavat. Ali treba znat da će se svaki dan cijelog života morat pogledat u ogledalo, a tamo će vidjet ruinu od čovjeka (žene), samo praznu ljušturu, i do zadnjeg će se daha pitati "Pa koji sam ja kreten? A baš sam trebao otići, trebao sam barem ta 2-3 sata svog života utrošiti kako spada". Ali bit će kasno... pojest će ga grižnja savjesti, pojest će sam sebe zbog svoje osobne indulencije, nesposobnosti, nezainteresiranosti, lupat će glavom o zid dok mu se mozak ne razlijepi od poda do stropa poput prezrele lubenice koja ispadne s kamiona u punoj brzini na štand s friškim jajima.
Ali mira neće imati, oprosta neće biti. Umrijet će u najgorim mukama (slušat će Vucu i Mirjanu Hrgu 24/7) ali nitko mu neće pružiti ruku, dati taj pištolj s metkom spasa. Zašto? Jer nikoga neće imati - jer nije bio na sastanku. Jer nije imao 2-3 sata vremena za odvojiti od svih svojih (preko 70, nadam se) godina.
Ali nije da nagovaram nikoga...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Vidim sprema se miting.....
da je meni vremena ko vama za to.....![]()
ev dosao iz teretane,sad ode maznit pol pileta![]()
Nema šokova. Nema prisile. Tko ne dođe, dolazimo doma po njega, podmećemo vrećicu bijeloga i zovemo muriju. Pa tko voli nek' izvoli...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hear, hear!![]()
e pa kad ne znas kak se to radi..
sad ce tebi teta luna sve objasnit..
nateras zemsku da se registrira ovdje, samim time onda i ona mora doci s tobom na miting! eh, i to ti je fenomenalna stvar, odmah vidis kakva je zemka, ako podnosi nas ludjake, ma super, di ces bolje, zeni to!
ako ne.. hm, bar odmah znas da moras trazit dalje.
a za ostale planove.. pa yebemumisha, imate sumica na putu do zaboka, kaj ne? snadji se covjece. improvajz![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
o vidim tulum se radi
blago vam se.. da sam bar 3-4 godine stariji![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hm ne bum se još upisal tam, obično kad se upišem dogodi se neki prokleti kvar i onda moram raditi, čekam zadnji čas, možda tak upali
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks