pogledaj po stranim turističkim agencijama. njemačka, skandinavske zemlje....
Dali netko zna gdje se na internetu mogu prijavit za kupnju ulaznica za euro???
Ja sam svuda trazio i nemogu nac....
Ako netko zna bio bi zahvalan da javi...
pogledaj po stranim turističkim agencijama. njemačka, skandinavske zemlje....
Preneseno sa http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=vijesti&p=3&id=118HNS će dobiti oko 9.000 ulaznica za prvu utakmicu u skupini na EURU protiv Austrije te najviše po 5.000 karata za preostale dvije utakmice na manjem stadionu u Klagenfurtu, protiv Njemačke (12. lipnja) i Poljske (16. lipnja).
Prijave za ulaznice će se primati putem interneta ili pismeno, od 1. do 15. veljače te će nakon toga biti organiziran ždrijeb. Rezervacije prije i nakon naznačenog termina neće se uzimati u obzir, a cijene ulaznica za utakmice u skupini će biti 45, 80 i 110 eura.
Koji supci
Ulaznice za UEFA EURO 2008™
Zbog organizaciijskih poslova oko UEFA kongresa u Zagrebu, kao i pripreme utakmice A reprezentacija protiv Nizozemske u Splitu, zasjedanje Izvršnog odbora HNS-a održat će se do sredine veljače, kada će se donijeti odluka o raspodjeli ulaznica za UEFA Europsko prvenstvo 2008 u Austriji i Švicarskoj, te će biti odlučeno koliko ulaznica će ići u sustav ždrijeba, za koji bi prijave prema sadašnjim planovima trebale početi 15. veljače. Prijave bi trajale do 29. veljače. a ždrijeb bi bio obavljen 3. ožujka.
Cijela procedura prijava za ulaznice i sve daljnje informacije redovito će biti objavljivane na našim web-stranicama.
da li pri prijavi za ulaznice trebam imati važeću putovnicu (broj putovnice) ili putovnica nije bitna!zaboraviuo sam da mi je istekla i ne znam da li će biti gotova do zavrsetka prijave!hvala
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Upiši broj sa stare putovnice. Neće bit problema za prijavu.
Jeli netko uspio izvrsiti prijavu?
Evo ja sinoc i jutros nikako ne mogu uc na stranicu, jednom uspio al nije dugo trajalo, samo sam uspio pricitati pravila.
Za sve one koji neznaju stranica je http://www.ulaznice.hr.com
FORD FOCUS RS500
I like it!
ja sam se prijavio... dalje cemo vidit...
Ako se prijavim za sve 3 utakmice jel me izvlace za svaku posebno ili sve zajedno?
Jesi to siguran? Jel imas koji link?
Od mog frenda stari radi kod Bandića i lik je dobio besplatne ulaznice. Onak,WTF?!?![]()
Bookmarks