Napravio sam vizitku....tra la la la la...![]()
Nešto sam smislio....kasnije ću staviti slike....
Koristio sam Visual Bussiness Card....
Napravio sam vizitku....tra la la la la...![]()
Nešto sam smislio....kasnije ću staviti slike....
Koristio sam Visual Bussiness Card....
Jao, majko, kukulele...Ovo nije vizitka. Ovo je flajer. I to... bolje da ništa ne velim.
![]()
I usput,zar nije LE dioda ili samo LED,a ne LED dioda?![]()
ummm...ne misliš valjda prodavat diode????
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Gle, to je tebi za zajebanciju manje-više, tako da ti mišljenje nije ni potrebno.
pa da...ima ih puno...no ovisi kakvih....ti se barem kužiš u te stvari valjda pa bi mogao znati da je teško takve naći...imaju veliki kut osvjetljenja(120 stupnjeva)i jakost svjetla a takva slična dođe oko 15kn pa ti sada vidi....ili ne vidi...to nije na meni...![]()
i to je za unutrašnjost automobila..
uglavnom otišli smo u nepotrebni offtopic....ako te kaj zanima vezano uz to, znaš kak me dobiti...nebi htio da ovo zvuči ko oglas jer nije...ovo je samo vizitka...![]()
znači zadnji dio da izbacim...a baš sam se namućil to napisati....![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 20-01-2008 u 23:59
Zapravo, ovo jest i oglas, zato bi bilo dobro da izbrišeš prednji dio vizitke iz gornjeg posta i postaš sa zamućenim detaljima.
Nema veze što nije namjera, ali nije do mene. Ako ti se javi tko od moderatora, onda ćeš ipak morati.
vizitka je loša.
prešarena, dvostrana, sa previše detalja...
evo neko sa iskrenim odgovorom....![]()
kaj se tiče šarenila....neka se boje vide...ja volim boje...bolje nego da sam daltonist..![]()
kaj se tiče dvostranosti....biti će samo jedna strana...![]()
a detalji...hmm....htio sam naglasiti neke kratke specifikacije..da se odmah vidi o čemu se radi...ukratko a cijena se sazna koristeći podatake za kontakt ....
sve u svemu...danas ide u proizvodnju pa da vidim kak će to ispasti...![]()
Vizitke su napravljene....samo prednja strana....onako kako je gore na vrhu...i čak je i dobro ispalo...![]()
Hvala svima na kritikama i pohvalama....![]()
kako maknes ono -sample- kod printanja vizitka hvala
ajme tek sad vidim ovo , goran , careee
btj ovo sa vizitkom veze nema , ovo je oglas samo takav. daj snimi sve te boje , pa covjece zavrti ti se u glavi od sarenila . teksta ima koda pises nadgrobni spomenik .
kakkva legenda
mogu ti s posla poslikat vizitke od firme da vidis kak to izgleda..standardni format, onaj bijeli/krem malo tvrđi papiric , logo firme/obrta i osnovni podaci.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks