Probao sam zarađivat, plaćeno mi je
Probao sam zarađivat, nije mi plaćeno
Nisam probao zarađivat, ali planiram
Nisam probao zarađivat i ne planiram
Evo citam vas, reko imam vremena i idem probat, no ne mogu otvorit taj bux, dali to i dalje radi ili?
aha ok! tnx!
Nisam probao niti neću......
Bux je zakon,vec imam 17 $,pogledajte na mome blogu!
Ljudi to je dokazano i svi su isplaceni!
samo malo zguglajte....
Najpopularniji je PTC na svijetu i ima registirano cak 1 500 000 ljudi!!!
To je dovoljan dokaz da nije zahebancija,ali to nije sve...
...u proljece premium useri dobivaju VISA kartice za dizanje zaradene love!
znaci VISA ih je verificirala,ponavljam VISA!
JOS JEDAN DOKAZ OZBILJNOSTI!
ali to opet nije sve!
Suraduju sa americkim crvenim krizem i greenpeacom!!
"Supported organizations, The American Red Cross, World Vision, SOS Children's Villages, Homeless World Cup, Greenpeace."
JA MISLIM DA JE DOVOLJNO SE DOKAZAO!POUZDAN,POPULARAN,SIGURAN!
javite se na blogu,moji reffovi imaju privilegije....
p0zz svima!
Da,to je sve istina...otiđite na bux.to i uvjerite se...
i btw. pogledajte moj potpis
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Dobro samo meni taj bux ne radi((( rade svi ostali..
e to ne kužim...kako vam ne radi!?Meni ga normalno otvara,i svaki dan idem na njihovu stranicu,nikad mi nije bio nikakav problem...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
nisam se ni regao mamu mu njegovu!!!![]()
meni neće ni otvoriti njihovu stranicu......
Meni isto više ni na poslu neće otvoriti bux.to, zato radim sa jedna druga dva sajta. Na jednom od njih ima ča i više linkova dnevno nego na bux.to i s time s brže lova nakuplja.Za sada zadovoljan.
smijemo znati koji?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Evo poceo sam se i ja zahebavati sa buxom....Site mi izgleda ok,ali mu je jedina mana sto ponekad postane pretrpan,pa se nekada uopce ne zeli lodati,ili je sve usporeno...Osim toga nemam mu neku zamjerku...A sto se tice isplate,jos ne znam,ali cim skupim 10$ ce probati pa vam javim...Probajte i vi nemate sto izgubiti....
E,da ukoliko se budete regali na bux molim vas pod refferal upisite Johnyst
a nitko od vas nezna da paypal jos ne isplacuje u HR?
pa koristiš ga za plaćanje na netu![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
procitaj sto si napiso
dakle ne pricam o placanju preko neta nego isplati tj kesu..da, ali nitko ne pročita da ako si free member na isplatu čekaš cca 60 dana![]()
isplatu na paypal account![]()
Ja imam već tjedan dana problema sa bux.to. Jednostavno se stranica ne otvara. Do prije 4-5 dana mi je radila na poslu, ali više neće niti tamo. Zato koristim nekoliko drugih, pa ako nekoga zanimaju linkovi, neka mi se jave.
ista stvar i kod mene, samo je danas počela
također imam neke linkove, pa ako hoćete, na PM![]()
Bookmarks