Ćirilica je prošlost. Onaj tko hoće neka uči ćirilicu i ostala arhaična pisma i jezike, ali ne želim da se moje dijete u školi terorizira s nametanjem ćirilice koja je nepotrebna. Dovoljna mi je muka što će morat na vjeronauk, kojeg isto tako smatram nepotrebnim i njegovo nametanje u školama je u najmanju ruku bezobrazno. Nemojte mi se sad javljt s odgovorima da ne mora ako neće, radi se o tome da su stvoreni uvjeti da se ono dijete koje ne želi na vjeronauk, stigmatizira.
Pored ovoga bilo bi previše da nam još i ćirilicu nametnu, a sve iz razloga da bi se određena politička grupacija, koja je trenutno na vlasti ulizala svom koalicijskom partneru.

Odgovori uz citat
, ali ne želim da se moje dijete u školi terorizira s nametanjem ćirilice koja je nepotrebna. Dovoljna mi je muka što će morat na vjeronauk, kojeg isto tako smatram nepotrebnim i njegovo nametanje u školama je u najmanju ruku bezobrazno. Nemojte mi se sad javljt s odgovorima da ne mora ako neće, radi se o tome da su stvoreni uvjeti da se ono dijete koje ne želi na vjeronauk, stigmatizira.
zaboravio si Grke 
hahaha .... a čuj, da su babi muda bila bi djed....

Bookmarks