pitanje kratko...imam 4.10.40 verziju i sve radi,da li mogu samo napraviti upgrade
ili moram iz početka instalirati...i zanima me razlika 4.10.60 i 4.10.40...nor.ja nemam folder vehicle....
pitanje kratko...imam 4.10.40 verziju i sve radi,da li mogu samo napraviti upgrade
ili moram iz početka instalirati...i zanima me razlika 4.10.60 i 4.10.40...nor.ja nemam folder vehicle....
Nisam probao, ali na jednom drugom forumu pise da samo pokrenes instalaciju, i da bi sve trebalo proc glatko, cak ne trebas raditi novi sw.unl...
Razlika osim ovih dodatnih autica je navodno malo brzi rad...
Detaljan popis novina http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3651
Ali kako sam i napisao gore, po meni je najbolje formatirati, i sve ispocetka
Imho. isprobavao sam malo TomTom, Route66 i Garmina...
Po meni je najbolji Route66, najmanje opcija, najjednostavniji i najbrzi, odnosno najprilagođeniji navigaciji na mobitelu... Jedino sto nema bas svako selo u hrvatskoj... Jednostavno software napisan za mobitel, ovi ostali su malo pretjerali sa opcijama, pa im brzina nije vrlina
TomTom najbolji ako netkome treba malo ozbiljnija navigacija, masu opcija, i zabavnih dodataka, npr John Cleese voice navigation... Mana, jos ne radi sa N95 integriranim GPS-om
Garmin, definitivno najbolje rjesenje za Hrvatsku, i najozbiljniji softver, ali i dalje radi najsporije od ova tri
Dakle, za Navigaciju po Bespucima Hr Garmin, a za sve ostalo ili TomTom, ili ako bas niste zahtjevni Route66 (njega sam poprilicno isprobao, 550 km navigacije do skijalista, sve bez ijedne greske)
I da ako idete na duzi put, kupite T adapter za napajanje, bajke o GPS-u i mobitelu odnosno baterijama koja drzi 10 sati, su samo bajke...
I na kraju, ako vam se svidi AdriaRoute... kupite ga, jer je to ipak hrvatski proizvod
Zadnji uredio RimtuTiTuki : 19-01-2008 u 18:53
Bookmarks