Ma nakon 10 piva vidim ja i izvanzemaljce...a ne samo njihovo prijevozno sredstvo....![]()
![]()
http://www.metkovic.hr/
NLO iznad Metkovića?!?!?
Pročitajte vijesti,i vidite sliku.Nego,mene zabrinjava to što je to blizu moje zgrade,KAKO IH JA NISAM VIDIO?!?!
http://img262.imageshack.us/my.php?image=pctnlo190108md8.jpg
Amo sve komentare ode....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ma nakon 10 piva vidim ja i izvanzemaljce...a ne samo njihovo prijevozno sredstvo....![]()
![]()
pošto dinamo gostuje u gabeli na turniru, a to je blizu, mislim da su došli posjetiti maminha . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
to je avion vužgal duga![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
sta vi mislite da svemirci vec 100 godina lete u jebenim tanjurima![]()
pa da, isto ko i mi u avionima, samo što su ljepši i bolji nego oni od prije 100 godina
a nego u čem lete?! šalicama?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa mala pogle ti apollo a pogle sad spejsšatlove...a da ne pricam o interplanetarnim letovima kakvi bi onda brodovi trebali...
a nebu se u salicama,al da se voze u tanjurima po svemiru...nemoguce a i nedobivaju potreban respekt
uostalom ovo je suvisna rasprava, netko se malo poigro u photoshopu i to je to...ili je jednostavno slika dobila hebenu mrlju...kakvi svemirci majke ti, i to iznad metkovica![]()
![]()
![]()
hehe...a čudno mi je...cijeli grad priča o tome...50 metara od moje zgrade je to,možda mene traže...hehe
Sjajna zvijezdo, iznad Metkovića, sjajna zvijezdo, iznad Metkovića
by Thompson
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Ovak, probajte pogledati prek kamere na mobitelu sunce. U 99,9% slučajeva će se dogoditi kontrast, tj. sunce će pocrniti.
To je obična anomalija fotoaparata na mobitelima, jer ,tko može vidjeti nešto što je ispred sunca? Obična prijevara. I ja se čudim kak to može biti u vijestima?
Pa i ja to napravim, samo mi treba mobitel s fotoaparatom, i jako sunce, i dobijem cijeli set tanjura!![]()
Točno to sam i ja pomislio samo sad bi trebalo znati kojim mobitelom je tip slikao i da se ponove radnje u isto vrijeme na istome mjestu!
Prema tim slikama i ova koju sam ja onako slučajno slikao nešto isprobavajući po aparatu izgleda na prvi pogled obična
ali obratite pozornost na tri oblaka indentičnih dimenzija i oblika na izgleda istoj visini kao da su u nekoj formaciji!
Sada neka netko kaže da nije čudno jer oblaci su kao i otisak prsta, kao oblike mrežnice oka, nema dva ista nigdje na svijetu a ovdje su čak tri!!!!!!!!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
http://img264.imageshack.us/my.php?i...ragoajadv4.jpg
da da a evo i moje verzije slikane iz auta,prije mjesec dana.
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
vukina ovakvoj slici nemos vidjet jesu li identicni ili ne
![]()
a stulic, haha predobra![]()
ja sam neki dan vidio klingonca![]()
Bookmarks