AFIAK kolko ja znam (barem dok sam ja imo k700i) nije se mogo mjenjati software sa običnim kablom, jedino ako odeš kod servisera pa ti ono možda može sa servisnom opremom nešto sredit
pozdrav, uzea san jednu simpa karticu pa mi je trebao i neki mob da ju stavim unutra (do sad sam imao vip i l7, sa kojom sam cinio cuda).. pa sam si uzo stari sestrin mob - k700i ..
on je naravno zakljucan na simpu (sta mi i ne smeta) i brendiran je..a mrzim taj brendiran tmobile softver..
zanima me jel se moze gore na njega puknut neki novi softver, jel ga se moze modat u neku drugu verziju, jel se moze bilo sta sa njim raditi?
i da, searchao sam forum ali nisam nasao nista sta mi daje odgovor na ova pitanja..
AFIAK kolko ja znam (barem dok sam ja imo k700i) nije se mogo mjenjati software sa običnim kablom, jedino ako odeš kod servisera pa ti ono možda može sa servisnom opremom nešto sredit
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
mozes ako moddas kabl. ili kupnjom stolnog stalka DSS-25 (SEUS-Sony Ericsson Update Service via DSS-25).
![]()
ma prijatelj mi ima k610 i on to radi jednostavno sa nekim programom i to preko blututa..pa sam mislija da se slicno moze i sa ovim mobom..
Preko BT sigurno ne radi modanje. Moze preko BT stavljati teme, slicice, zvukove ili aplikacije, ali za modanje telefon mora biti ugasen, a time je ugasen i BT.
koliko košta debrandiranje i dekodiranje?
kod meene u BiH je 25KM
###1410989180026
ja sam jucer svoj K700i dao debarndirat i dekodirat izaslo me 100Kn ... ja mislim da je rekao covijek da je 60kn - dekodiranje, 40Kn - debrand
evo provjerena info...
dekodiranje - 10KM ca 38kn
debrandiranje - 15KM ca57kn
###1410989180026
jbg ja sam u BiH tako da ostalo neznam
###1410989180026
mozda da pogledas u tmt-u, samo sto nisam siguran jel tamo debrandiraju
ali ja sam tamo prije nekih 3-4 godine otkljuco k700 za stotinjak kuna- sad bi osto trebalo doc oko 50-60 kn
evo njihova stranica
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a je l se moze mijenjat ikone i ostalo na k700
###1410989180026
ja mislim da ne ....
Bookmarks