Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[E65] ili [E51]

Gle ovo, jedva čekam da prodam svoje k800 smeće (meni barem, inače je mob odličan) i da si kupim Nokiu E65. Ali sam došo do nedoumice jer sam prije mislio da je E51 neko staro smeće, ali ne ! Zato pitam Vas koji malo bolje znaju o mobačima, koje su osnovne razlike, na gsm areni sam pročito da E51 ima brži procesor za 100 i nekaj MHZ , pa mi je to zapelo za oko, također sam čuo da ima noviji symbian, a pitam jel isto 3rd edition ili neki drugi, e i da kolko veći ekran ima e65 od e51 ? Zanimaju me vaša mišljenja različitih korisnika koji imaju te mobove, najviše me zanima koji je bolji, i kolko dođe u prosjeku E51 u oglasniku ? Hvala.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    N73ME+2Gb,V3x
    Operater
    Vip i T-com
    Bodovi
    7.087
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.087, Nivo: 20
    Bodovi: 7.087, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svojoj curi sam kupio E65 i mogu ti reci da smo i ona i ja jako zadovoljni mobitelom.Da,istina je da E51 ima nesto brzi procesor ali iz prve ruke znam da E65 definitivno nije spor mobitel,a uz to ima i vise rama od E51.Ekran na E51 ti je 2 incha a na E65 je 2.2 sto se prilicno osjeti.E51 ti ima isti ekran kao i ti na K800,relativno mali.Mana oba mobitela je kamera,nema flash ni autofocus i radi prilicno lose slike.Kvaliteta E65 je mrak,slide uopce nema lufta,platio sam ga 1800kn prije mjesec dana,sad se vec da naci jeftinije i 200kn.Ne znam koliko kosta E51 ali ti je moj savjet da ako ti fotic nije zivotni faktor na mobitelu da ostanes pri odluci za E65,nes ziher pozaliti,ja nisam.
    Smisao zivota je umrijeti

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nman Pregledaj post
    Svojoj curi sam kupio E65 i mogu ti reci da smo i ona i ja jako zadovoljni mobitelom.Da,istina je da E51 ima nesto brzi procesor ali iz prve ruke znam da E65 definitivno nije spor mobitel,a uz to ima i vise rama od E51.Ekran na E51 ti je 2 incha a na E65 je 2.2 sto se prilicno osjeti.E51 ti ima isti ekran kao i ti na K800,relativno mali.Mana oba mobitela je kamera,nema flash ni autofocus i radi prilicno lose slike.Kvaliteta E65 je mrak,slide uopce nema lufta,platio sam ga 1800kn prije mjesec dana,sad se vec da naci jeftinije i 200kn.Ne znam koliko kosta E51 ali ti je moj savjet da ako ti fotic nije zivotni faktor na mobitelu da ostanes pri odluci za E65,nes ziher pozaliti,ja nisam.
    THANX, ali sad kad sam čuo da je screen ko kod k800, baj, baj e51, ne treba mi neki mobitel superiorni, ali da ima te osnovne stvari (wlan, office, kamera mi je čak bolja vga, nego 3.2mpx, moj tata ima e61i i bolje SNIMA (ne slika) nego ovaj k800, tamo je skroz glatka slika, a kod k800i su pikseli 0.5cm x 0.5cm

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oba su izvrsna i bilo koji odaberes,neces pogrijesiti.mozda mala prednost ima E51 zbog toga sto je monoblok,a E65 ima malo veci ekran i to su osnovne razlike.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E51 je brži i ima noviju verziju symbiana i manji je (kad je E65 "otvoren") i ima više interne memorije. također koristi miniUSB za spajanje na komp, što je prednost pred standardnim pop-portom koji koristi E65, također ima i FM radio (E65 ga nema)...

E65 ima veći displey i veće tipke, što je dobro ako pišeš puno poruka, te više RAM memorije. a veći disply je bolji ako misliš surfat netom...
    Imao sam E65 i mogu reć da nije spor mobitel, ali je sporiji od E51/6120c.

ja bi odabrao Nokiu E65, zbog većeg displeya i zbog toga što izgleda atraktivnije...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potpisujem icu,wifi je gotovo beskoristan na e51 zbog ekrana i to mu je mana..e65 izgleda puno atraktivnije i ima bolju podlogu za wifi(ekran)...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    E51 je brži i ima noviju verziju symbiana i manji je (kad je E65 "otvoren") i ima više interne memorije. također koristi miniUSB za spajanje na komp, što je prednost pred standardnim pop-portom koji koristi E65, također ima i FM radio (E65 ga nema)...

E65 ima veći displey i veće tipke, što je dobro ako pišeš puno poruka, te više RAM memorije. a veći disply je bolji ako misliš surfat netom...
    Imao sam E65 i mogu reć da nije spor mobitel, ali je sporiji od E51/6120c.

ja bi odabrao Nokiu E65, zbog većeg displeya i zbog toga što izgleda atraktivnije...
    Stoji sve što si rekao, ali nije li bespredmetno govoriti da je E65 bolji za surfanje netom jer ima display veći za 0.2 inča. Ne znam gdje vi surfate, ali ni moj i600 ni Icova E61 nisu za surfanje po news portalima i tome sličnim stranicama, a nikako nisu ni E65 ni E51.

Ono za što se wifi može iskoristit je povlačenje pokojeg maila, IM i ako se baš mora otvaranje neke stranice. Onaj tko ti govori da on super surfa netom na bilo kojem mobitelu (u smislu da ide na YouTube, CNet, Index i tome slične stranice) nije normalan. Takvi su meni tvrdili da čitaju prije spavanja knjige u PDFu na 6600 i da gledaju film na iPodu. Mislim da su tvrdnje tog tipa sulude.

Veće tipke su argument, miniUSB, izrada, subjektivni osjećaj koji ti je ljepši je isto argument o kojem vrijedi razmisliti. Ali ugoda surfanja na 0,2 inča većem displayu i brzina otvaranja nečega (a razlika je 0,1 sekunda naspram 1,2 sekunde) mi baš ne drže vodu.

Vita jela, zelen bor mislim da bih ja uzeo E65 jer mi djeluje kvalitetno izrađen, sviđa mi se ona "kožna" pozadina i imam dojam da imam nešto skupo i fino u ruci kad ga uzmem. E51 nisam nikad uživo vidio, a prema slikama i specifikacijama mi je ok, ali ništa posebno.

Podji u Mobis i pogledaj (primi) oba dva pa ćeš najlakše odlučit, a ove sitnice tipa 100mhz i malo veći display zaboravi.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prijatelju jer si imao možda e61/e61i pa da budeš kopetentan govorit šta se može a šta ne ... da te razuvjerim , ja uredno surfam svakodnevno preko svoje e61 koja ima sigurno jedan od najboljih preglednika , npr stranicu od večernjeg otvara ko iz šale bilo sa njegovim preglednikom il sa operom , da te još malo razuvjerim , uz sve to surfanje još slušam mp3 ( ako misliš da nije stabilan)
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @dorian_gray: nebi se baš složio sa tobom... što se ovog dijela o surfanju tiče...
    Ako se nevaram, tvoj i600 ima displey dijagonale ~2,2-2,3 incha, što je neznatno veće od displey kod E65 (E65 im 2,2 inča displey) ali je znatno manji nego displey kod E61/E61i, koji ima dijagonalu 2,8 inča (a ta razlika od 0,5inča je vidljiva).
    samim time je lakše pregledavanje web stranica.
    Na E65 sam bez problema mogao pregledavati web stranice (net.hr i index recimo). samo treba malo privikavanja...
    E sad, razlika između 2 i 2,2 inča, kod displeya se možda na prvi pogled i ne čini velikom, ali kada usporediš mobitele, onda se vidi razlika...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala, još jedno pitanje: Jel ima E65 stereo zvučnike ?

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao commando9 Pregledaj post
    Hvala, još jedno pitanje: Jel ima E65 stereo zvučnike ?
    nema......

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Vatrogasac

Nisam imao E61i, ali susjed ima E61 pa sam se trampio na dva tri dana da vidim kako to radi. Dakle kompetentan sam govoriti o njoj na osnovi dvo-tro dnevnog iskustva, ali nisi razumio što sam htio reći.
    Nije uopće stvar u tome da li ti možeš ili ne možeš s njom surfat netom i slušat mp3 itd., ali valjda to ne radiš doma/na poslu kad pored sebe imaš desktop/laptop. Na net ćeš s njom ići u nekoj manje ili više iznimnoj situaciji kad ti to treba, a ne možeš nikako drukčije. Eventualno ćeš napisati post dva na forum jer će prva dva tri dana to bit zgodno, a nakon toga ćeš pisati na laptopu jer je puno ugodnije i brže.

@Ico

Stoji to što ti kažeš za veličine display-a. I600 ima 2,3 inča, E61 ima 2,8 i to već jest razlika vidljiva golim okom. Ali prije i600 sam imao Varia (2,8 inča) i mogao sam pregledavati stranice, ali nisam to radio gotovo nikad ako sam imao neki komp pored sebe, niti mi je palo na pamet da se idem privikavati (zašto bi to sebi netko htio napraviti).
    E65 je super telefon (frend ga ima) ali nije za surfanje. E51 nisam držao u ruci, ali mogu si predočit razliku u displayu. v3i ima 2,2 inča a Nokia 5300 ima 2 inča i niti jedan (po meni) nije za konfornu pretragu interneta.

Ne trebate ove moje komentare shvaćati kao pljuvanje E61 (po meni najbolja nokia trenutno). To je super telefon sa odličnom tipkovnicom za tipkanje SMSova i pokoji mail, super baterija, odličan display i browser...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    li ni moj i600 ni Icova E61 nisu za surfanje po news portalima i tome sličnim stranicama
    tu sam te razumio više kao da nije moguće nego da nije ugodno ..
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam e 51 kupio ga prije 5 dan i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan....kako sve na njemu ljepo radi..iznenađen sam skroz...Za surfanje ide da se malo mučiš.... mučiš al mail i neke sitnice bez problema.......

------

OBAVIJEST :

Za potražnju programa postoji odvojena tema - ovo su usporedbe modela .

Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-01-2008 u 12:34
    hoču BRži INTERnet....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ipak e65 !

Hvala vam svima na savjetima i pomogli ste mi. Ovaj post vam pišem sa svoje nove Nokie e65 i mogu reč da je mob ooodličan! Preporučam dvoumcima kao ja da si uzmu E65-icu! Mobač je zakon.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

-----------

Ukoliko se netko opet bude dvojio oko ta dva modela - neka mi pošalje na PM zahtjev za ponovnim otvaranjem teme.

..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove