prvo se dogovori sam sa sobom koliko bi dao najvise love pa cemo ti lako naci pda..
Evo ovako trebao bih kupiti pda uredjaj, ali da ujedno bude i gsm uredjaj, pa bih vas zamolio za savjete koji odabrati... ja sam gledao malo hp i jako me zbunjuje jer postoji 100 razlicitih verzija, al svidja mi se recimo 6915.
prvo se dogovori sam sa sobom koliko bi dao najvise love pa cemo ti lako naci pda..
Moja prporuka je doticni uredaj a i sam imam jednog viska i ako hoces...
Pa sad ono recimo da imam kojih 2500 max i da nemora biti iz ducana neg i oglasnik moze....![]()
1. Hp ipaq 51x nije pda pa nema sto ovdje raditi.
2. A za sto ti treba pda? Lova nije jedini kriterij...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ok istina da ipaq 514 nie pravi pda, al... meni zapravo treba uredjaj kojim mogu otvarati office doc spojiti se na mezu i tako to, al da ujedno bude i mobitel...
Ja nemam svoju teoriju, svoja teorija imam mene!! XD
E da jos jedna stvarcica. Bilo bi jako korisno i da se msn moze pokrenuti... kako s tim stoje uredjaji??
PDA WM uređaji ti podržavaju MSN
sto znaci da ipaq 514 moze imat msn ili?
bas i ne kuzim kaj znaci WM....
a kaj kazete na ipaq6915??
da ipaq 514 ti ima msn , a wm znaci windows mobile uređaji ili uređaj
-6915-nije loš,morat češ odmah stavit wm6 na na njega,slican ko ipaq 514 samo sa touch skrenom ugrađenim gps lokatorom (modulom) i jacimprocesorom ovo ostalo isto
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
najkorisnije od wlana je taj msn i za mail...jer radi super brzo,lagano je i za tipkat s olovkom...da ubijes vrijeme na predavanju predobra stvar...uzmi neki sa sto vecim ekranom i touchscreenom, jer nije bas zanimljivo ni pregledno ic s 2'' ekranom i tipkovnicom i malom rezom na net...
bio nekad oglas...
Moze sam mala usporedba P1 i ipaq 6915!![]()
Pa imao sam jedan i drugi, P1 nekoliko dana, 6915 puno dulje, sad imam i P990i, isti OS kao i P1 ako me ne vara.
Moja prednost 6915 je tipkovnica koja je zbilja super, GPS uredjaj koji radi sa iGO-om ili ViaGPS-om sasvim pristojno, naravno sve beneficije windows mobile OS-a.
Neki prigovaraju na nestandardni ekran,no ja bih bas rekao da je ekran cisto dovoljan sto se tice dimenzija.
6915 je pravi hibrid telefona i PDA uredjaja, ima dosta toga od PDA a i telefon je u njemu.
P1 s druge strane ima vise toga telefonski, odnosno smartphone+ jako dobar fotoaparat+ manje dimenzije+ podrska office dokumentima.
Stoga ne znam sto ti treba i sto vise preferiras, windows mobile ili UIQ 3.
Ono sto meni treba P1 sasvim dobro obavlja-mailovi, dokumenti, telefon... zato sam se i odavno rijesio 6915.
Pa mozes,no to se podrazumjeva pa nisam ni pisaojer ima na sebi windows mobile pa naravno da otvara office dokumente!
gle ako ti lezi windows mobile onda si uzmi 6915!![]()
Hmm koja je razlika izmedju HTC TyTN II i MDA Vario II, dali je razlik samo u tome da je MDA samo brandirani HTC, tj dali su to totalno isti uredjaji s razlicitim maskama, a ako nisu koje su razlike! I duca stvar je GPS. Kako tu stvari stoje? Pise da ima ali dali to i funkcionira ako mi moze netko tko je imao iskustva s tim rec! Te mala usporedba HTC(MDA) vs. HP 6915
hvala![]()
to su 2 sasvim različita uređaja. dakle, MDA Vario II je brandirani HTC TYTN (Hermes), a HTC TyTN II (Kaiser) je drugi uređaj i mislim da bi to trebao biti MDA Vario III ako ga bude (ili već ima, nisam siguran). TyTN (Hermes) nema ugrađeni GPS reciver već funkcionira preko bluetooth GPS recievera i to sasvim korektno (i sam ga koristim), a TyTN II (Kaiser) ima ugrađeni GPS ali ne znam kako on funkcionira jer nemam taj uređaj (pretpostavljam da radi normalno). čuj, uspoređivati ta 2 uređaja je malo nezahvalno jer ako se mene pita HP 6915 nije ni do koljena TyTN-u (ni I, ni II) ali sve ovisi što želiš od uređaja
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Eh da skuzio sam to al malo prekasno!Ma mislio sam onda na mda vario III i htc II! Prvo sam mislio da su ista generacija radi brojeva istih al ocito nisu! Dakle HTc TyTn II = AMD Vario III
aha sad kuzim e pa ak netko moze onda sad mi malo objasniti razlike! I malo to s funkc GPS.a!!![]()
HTC TyTN II i MDA Vario III su isti uređaji samo što je Vario brandirani uređaj (ima T-Mobileov ROM na njemu) i drugačiju masku od TyTN-a (po meni su sve T-Mobileove maske katastrofalno ružne i ne bih ga kupio samo iz tog razloga, iako je dosta jeftiniji od nebrandiranog TyTN-a)
nema se što tu posebno objašnjavati o GPS-u, samo instaliraš program za navigaciju (osobno koristim iGo ali ViaGPS Cardinale ima najdetaljniju kartu Hrvatske) i pokreneš (TyTN II ima ugrađeni GPS pa ne trebaš sparivati uređaje već ti on sam uključi GPS čip), upišeš svoje odrediše i vozi
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Bookmarks