ak je ona njemu dala nogu, kako je njegov frendu uzeo njemu curu...? oni nisu vise zajedno ona otisla svojim putem i kaj se on ima ljutit tu kaj je ona sad sa nekim drugim likom u tom slucaju njegovim frendom...? taj frend je trebao pitati za dopustenje da izlazi sa njom... ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
mislim da sam dosta rekao..ipak ovo nije temd da se raspravlja u pola 1...to sjedneš po danu vani na terasu, staviš gajbu na stol i raspravljaš sa frendovima....![]()
![]()
ma nije rasprava... pricamo samo![]()
čekaj, meni nije jasno kako ti možeš njega branit? oboje su ZNALI da sam u kurcu zbog nje, i onda nakon par dana prohodaju meni iza leđa.. još kad sam ih danas vidio nisu mi rekli ništa, niti sam sumnjao u to, jer se nikad nije tako činilo..
ma dobro, prekidam sa ovim razgovorom, vani ću ja sa prijateljima normalno pričati..
gleda se trek![]()
aj hebo žene, star trek je počel ..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jao jao... ne vrijedi pisati viseaj molim te javi sta se dogodi sutra... bas me zanima...
iako ako ga ti 'izbacis' iz drustva... neces instantno prestati biti zaljubljen u tu djevojku... niti ce ti biti lakse nista... a on ce i dalje da je seta... hvata, zvaka uskoro mozda ode i u downtown kad je vec takva...![]()
Bookmarks