ja pijem čaj i mama me kljuka nekim vitaminima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
dej, najte mi tu pametovati sad....tak koda sam popil neznam kulke pivi![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kopam nos maximalno....![]()
Auto je dobar....no vertigo ga nemre voziti bez vozačke....![]()
znači da bi mala mogla voziti vertiga....hmm....samo kojeg vertiga....![]()
![]()
![]()
a fala bogu,imam po čemu i kopat.. Zato ja ni neidem u crkvu,jer svi misle da sam vješalica...![]()
cekam sopranose ..
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
jako loše sam opet.. oni koji me imaju na msn-u vide večinu.. lol..
uglavnom mi je pregorilo pojačalo od gitare (nemam pojma kako), cabal mi se ne otvara nikako, windowsi su mi se sjebali pa sam ih 2 ure ponovo instalirao da bi dobio pogrešno instalirano (iako znam instalirati) i onda nešto gore od svega ovog zajedno......
a evo reći ću ako te zanima..
prije negdi tjedan dana, cura, skoro jedina do sada u koju sam se uspio zajubiti me odjebala.. bili smo malo manje od 2 miseca zajedno (btw. danas bi bilo točno 2...) i dobro, nisam još skroz ok zbog toga, pogotovo sada.. doznao sam da mi je FREND s kojim sam skoro svaki dan bio vani preko svih praznika prohodao s njom i to prije negdi 3 dana, bez da mi je rekao, a ni ona iako oboje znaju da mi se ona još sviđa.. eto uglavnom je to to..
ali platit će mi on sutra, ako ne ništa leti iz moje ekipe koja mu puno znaći.
eto to je to nešto.. ajme što ja tu pišem..
nije baš lijepa situacija....ali gle...bili ste zajedno skoro 2 mjeseca, mlad si...pa pusti si mira...kreni dalje....pa nije propast svijeta...ima puno drugih cura...
Imaj svoj ponos...budući da te tako odjebala jednostavno te nije vrijedna...glavu gore (ali ne opet previše da ne udariš u semafor) i kreni dalje....život je prekratak da žališ za nekime ko te nije bio vrijedan....
eto to je moj savjet....
Bookmarks