Jel se može kako namjestiti da mi kada uđem u inbox/outbox ispod pošiljatelja/primatelja napiše datum i vrijeme kada je poruka poslana, a ne početak poruke? Ili ako se ne može namjestiti jel se može kaj instalirati da se dobije ta funkcija???
mob je N95, ali pretpostavljam da to nije bitno...
Ne piše ni meni na 6120c...
Ni meni ne pise na n95.![]()
To pise koliko ja znam samo na E serijama!
...also known as El'AnDrA...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nema ni na 6120c te opcije...
Na E65 sa zadnjim fw prikazuje vrijeme ili datum ako su starije poruke bez obzira da li je postavljen pregled u 2 reda ili u jednom.
Imam E65 i kad otvorim poruke pise mi,cak i kad sam mjenjao datum da bi instalirao neke aplikacije,tako da imam poruke stare i po 2-3godine,hehe.Zao mi je sto text speech nema sem na par svjetskih jezika.a i smjesno cita poruke kad stavis na poljski ili njem.znal neko gdje mogu skinuti aplikaciju smile sms ili tako nesto,da mogu ubaciti smjeske u poruke?hvala
N95 nema tu opciju na postavkama...bar ja nisam našao.Razuvjerite me molim vas...
život je kratak...okus traje....
nema i ja dans kod frenda gledo i nema jbt....
možda da napravi update? nije mi jasno kako nema, svi su S60 3rd![]()
ovako
ja imam zadnji firmware, i stavil ja jedan red ili 2 reda, za poruke starije od 1 dana samo ispise datum, bez godine ili vremena
ni ja nemam 1 ili 2 reda opciju....
znači, pretpostavljam da je to pitanje verzije firmware-a, jer ja imam v12. A ovi koji imaju tu opciju, pretpostavljam da imaju v20...
problem je i kaj ja imam v20 i nemam tu opciju...
Bookmarks