Pa pobogu niti jedan drugi proizvođač mobitela nego Sagem..... KATASTROFA!!!!
Pa pobogu niti jedan drugi proizvođač mobitela nego Sagem..... KATASTROFA!!!!
....
samo 10 000 kn ma nije strasno lol...nezna po cem tolko para al doro...
Pa to vec znam neko vrijeme jer sam vidio na jednoj njemackoj stranici koju posjecujem par puta mjesecno, u njemackoj u ducanu je 1198€
Evo link za koju informaciju više http://www.phonehouse.de/shop/00006/...1202&se=gz2nz5
Pa sve s potpisom Porsche dizajn ima posebnu cijenu, pocevsi od tenisica, majci, kemijskih olovaka...pa i do mobitela![]()
to je za kolekcionare i takvima cijena nece predstavljati problem, osobito kad je o limitiranim serijama rijec
s ovim bi se slozio.ekskluziva ne pita za cijenu, a jos ako je ogranicena serija,evo veselja za kolekcionare!
evo i video sa youtubea:
http://www.youtube.com/watch?v=pPHu8...eature=related
Zadnji uredio Vepar : 16-01-2008 u 09:21
dobro cijena je takva kakva je. ono koji vozeju porše , njima nije
bed dati 1000€ za mobač![]()
jedino da su u mob stavili malo veći ekran..![]()
...ajde da bar ima izgled nekog porschea...ovak je samo obična cigla od 10000kn...
...kad bi mi ga netko pokazao i rekao kak je to neki "porsche sagem" i da ga je platio 10000 kn - rek`o bi mu![]()
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jeli taj mob ima kodnas za kupiti?,ako ima ja kupujem
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne znam za vas, ali meni je taj mobitel ekstremno ruzan.
Ma katastrofa po meni,i stvarno mi nije jasno kako netko može za to dati 10000knAli dobro,ukusi se razlikuju tako da...
![]()
lorrya necu ni komenitra a sto se tice moba bar da ima neki ekstravagantni izgled ili dobro mogucnosti ali zbog branda dat 7000kn vise neg sto objektivno vrijedi je glupo....
ko ima novaca,ne pita za cijenu.i meni je glupo kesirati toliko za mobitel,ali ko voli....
Ako ima neki mobitel s istim karakteristikama, ja bi kupio toga, i na njega naljepio porsche pa da vidim ko mi se bude usudio reći da nemam porsche mobitel![]()
Ovaj mob je preružan...previše kockast.....
Meni je mob baš kool,izgleda mi kao opakija verzija N90. Cijena je razumljiva,ako 8800 Arte može koštati 1200€...
kako uopće ovo nekome može biti dobro?
neznam stvarno što je velika stvar oko porsche-a?
arte je 1000 eura a porsche je oko 1300 eura al ja dajem glas artu
ne kuzim zasto se (skoro) uvijek pljuje po sagem-ovim mobilnim uredjajima. meni se osobno svidja, ali mi se isto tako ne svidja dosta npr. Nokia-inih modela pa ipak ne pljujem po njima....PoZz
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
pljuju oni koji ne znaju, a ostaje cinjenica da se Sagem najmanje kvari od svih.
evo da se složim sa kolegom vepar,imao sam vecinu njihovih modela od kad su izasli na tržište od mc 820 do meni najboljeg mc 959 pa do my501c (koji je zadnji bio) i nikad nisam imo problema niti s jednim s time da su tada svi bili iz sverc komerca i nitko jos nije ni znao u hrv ih popravit,no malo u offtopicu najbolji proizvodac mobitela po meni.Sad na temu mob je ok bas sam malo prije pregledo video prezentaciju mobitela i nije loš samo malo je velika cijena,ali s obzirom da je namjenjen kolekcionarima tj.porsche sve govori i stime da ima i fingerprint sensor i nije toliko siromašan tehnologijama,sve u svemu ko ima 10000kn neka ga kupi i nece požalit
p.s.
ali obavezno recenziju stavit na cafe.mobil.hr onaj tko če ga kupit
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Bookmarks