i Ljudi jel kome dosao poklon?
e samo jedno pitanje... na papiru postoji jedan dio gdje se upisuje "broj zahtjeva", kojeg to zahtjeva? ispod sam upisao broj ugovora kojeg imam doma na dopisu primljenom poštom nakon što sam zatražio adsl, ali neznam koji to broj zahtjeva trebam upisati...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ja sam to ostavila prazno...nisam nista napisala...
nego, ja nisam poslala kopiju tatine osobne...hoce li mi oni to uvaziti???danas je vec 6., odnosno sutra 7., a odgovor sam poslala cim sam dobila taj "ugovor"...zna li se kad ce poceti dijeliti?
i sta ako mi ti zvucnici nikad ne stignu???nadam se da me u tom slucaju nece vezati ugovorom...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja ću sutra nosit u savsku u t-com dok imam rupu između predavanja... uzet ću od starog osobnu i kopirat je za svaki slučaj...
ovo zadnje tvoje pitanje je jako zanimljivo... nadam se da se nisu toliko nisko spuštali pa da je sve ovo zapravo smicalica...
pa...to se sve može provjeriti jedinm pozivom službi za korisnike, i naravno, riješiti putem žalbe.
ako vas vežu ugovorom, a vi ne dobijete oećano...mislim da tu nema nekih velikih filozofija![]()
ma..... koji debili faxirao 22.12 i jucer zovem i kazu da nisu zaprimili taj papira za produzenje ugovora i kao tip rekel da su potrosene zalihe i kasniej ja nazovem i popizdim i rekli su da opet skeniram i da nazovem jednog tipa koji bude taj ugovovor osobno unel u komp i da bude zaprimljen i on je rekel da ima zaliha....e sad ko tu kog??
Inace onaj broj zahtjeva pise mislim u ugovoru
meni danas rekli da je akcija trajala do 1.1.2008. i da više ne zaprimaju ugovore... došao sam osobno u t-centar u HoTo tornju kod cibone... naravno, poludio sam i reko babi da bi mogli zaposlit nekog pismenog tko će znat koji datum da otisne na papirima...
Nije u tome stvar već u tome da je napisano da akcija vrijedi do 15. siječnja ili do isteka zaliha. Oni su bili dovoljno OK da ti vele da zaliha više nema i da ne produžuješ ugovor za badava.
meni su danas dosli zvucnici
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Moze li potvrda od nekog, da li ta akcija jos vrijedi??
Znam da tamo na papiru pise do 15.01.08, pa ako netko zna tocno nek kaze.
zasto ne bi??
R.I.P.-16.10.2007.
pitanje je jel su i sad drugi ugovor opce zaprimili kreteni nesposobnima..... koji debili faxirao 22.12 i jucer zovem i kazu da nisu zaprimili taj papira za produzenje ugovora i kao tip rekel da su potrosene zalihe i kasniej ja nazovem i popizdim i rekli su da opet skeniram i da nazovem jednog tipa koji bude taj ugovovor osobno unel u komp i da bude zaprimljen i on je rekel da ima zaliha....e sad ko tu kog??
Meni je frend (iam frenda u t-comu) samo ga je nazvao,,,i on to prek telefona rijesi,sljedeci dan me nazove i kaze: "Nema vise zvucnika" jbg fatalerror ta isteka zaliha je bila vec i prije...samo sto su ti to rekli nakon 10 dana,a ja sam nakon tel razgovora odmah to cuo...ja sam nazalost okolica zagreba i cekam da dode metronet,ali cini se da nece.
FATAL DA TE RAZVEDRIM,KAO I DRUGE KOJI NISU STIGLI UBRAT POKLON:
Dakle bit ce nakon 15.siječnja (tu negde) bit ce nova akcija za produzenje ugovora s novim stvarima. E sad se svi pitate zasto? e pa zasto t-com ne bih opet stavio takvu akciju,,,kad vide da ljepo "zaljepe" korisnike jos 18mjeseci u t-com...a kako mi je frend rekao,da i dosta brzo i puno ljudi je prihvatilo tu akciju,pa ce je opet ponovoiti..tako dok dobijete opet tu postu,tu kovertu..odmah saljite zahtjev.
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
e vidiš ja sam odmah drugi dan ubacio u sandučić taj ugovor (kuverta) čim sam bio dobio poštu, to je bio dan 20.12.2007. i do sada nisam dobio zvučnike nisam ih bio išo zvat jer sam bio prepostavljao da prek Božića i prvi tijedan siječnja nisu niš radili kao radni praznik pa sam dao još tijedan dana lufta tj. cijeli ovaj tijedan, i niš od toga morat ću ih zvat... sutra
nego zanima me dal ugovor bude za njih vrijedio iako nebudem dobio zvučnike, moram pitati jer neznam te fore i finte koje se kriju iza toga![]()
Evo ja sam danas dobio zvucnike, a poslao sam zahtjev 29.12., znam neke ljude koji su poslali prije i javili im da nece dobit da nema zaliha.... Zasto sam ja onda dobio???? Ko zna kako taj t-com to salje....
hehehe jučer sam se žalio na ovome forumu kak mi nisu isporučili zvučnike i danas mi baka javi na mob da je poklon stigao kući ja sam tada bio u gradu i kad sad sam došo doma posložio sam to čudo i rade perfektno, znači zamjerke oko produživanja ugovora nema...![]()
ma ja jos nisam dobio zvucnike a poslao sam 21.12
heh....nisi jedini, kolko vidim da nitko nije dobio tipkovnicu? Meni jedan tip u SZK kaze da nema vise zaliha a neki da ima?
nego recite mi vi koji ste dobili postom taj ugovor, dali ste dobili pakete? Ili su ih dobili oni kojima nisu ni bili namjenjeni nego su si samo ono skenirali i poslali? Jer nisu svi to dobili
Bookmarks