Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam problem oko ove registracije na www.symbiansigned.com , reg sam se na 50megs ali mi ne dolazi mail i ne znam sta da upisem onda ondje kada otvorim ono na symbiansigned.com ACTIVATION CODE, nista mi ne dolazi na mail .. jel moze neko da pooooomooooogneeeeeeeeeee

EDIT: jel ima neko da me registruje moram se reg da napravim na mobu ovaj rotateme da ga samo sign, ima li iko da to uradi molim vas treba mi hitno da prodam ovaj mob a da uzmem sebi 8GB ali ovaj prije prodaje mora imati rotate me pls pomazite
    Zadnji uredio nokian95fun : 15-01-2008 u 15:17

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    htc sensation
    Operater
    tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    9.341
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.341, Nivo: 23
    Bodovi: 9.341, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nokian95fun Pregledaj post
    imam problem oko ove registracije na www.symbiansigned.com , reg sam se na 50megs ali mi ne dolazi mail i ne znam sta da upisem onda ondje kada otvorim ono na symbiansigned.com ACTIVATION CODE, nista mi ne dolazi na mail .. jel moze neko da pooooomooooogneeeeeeeeeee
    ak ti nije nis doslo na mail, nema pomoci, treba ti na mail doc activation code.

i
    EDIT: jel ima neko da me registruje moram se reg da napravim na mobu ovaj rotateme da ga samo sign, ima li iko da to uradi molim vas treba mi hitno da prodam ovaj mob a da uzmem sebi 8GB ali ovaj prije prodaje mora imati rotate me pls pomazite
    posto kod registracije ima problema a ocito i kasnije kad se prati tutorijal (ja sam imo problema) probaj trazit .cer fail koji ti treba u ovoj temi kao sto sam i ja napravio, bilo mi glupo ljude zezat pa sam probo sam ali ocito nejde, pa sam zamolio da mi drugi to naprave, i s tim .cer failom koji ti daju mozes potpisat aplikaciju koju zelis samo trebas pratit tutorijal od broja 10. evo ti link na temu

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45112&page=16
    Zadnji uredio m3 power : 15-01-2008 u 15:26

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moras napravit alias email boxa, imas dolje desno kad odaberes na glavnom izborniku my emails, tamo opciju create alias, napravi alias, i onda sa symbian signed napises tamo adresu aliasa, i on ce ti poslat na alias, a ti provjeravas na glavnom email boxu. malo je komplicirano , al imao sam isti problem pa znam kaj te muci.pozz,danijel
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Problem sa Otvaranjem symbiansigned
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-12-2007, 10:41
  2. Mali "trik" sa V360V
    By THE NO in forum Motorola
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 24-01-2007, 12:36
  3. Dobar trik za stavljanje filmova na x65
    By blazzer in forum Siemensi X6x i X7x